Brievenbus

Hé, je hebt post! Wat is dat? Een aanbeveling van EXZO? Ja hoor, wij raden zeker deze stenen en houten kolombrievenbussen aan om al je post te ontvangen. Hier kan je kiezen uit verschillende modellen en uitstralingen. Ook je postbus zou je namelijk moeten afstemmen op de rest van je tuinomgeving en de stijl van je woning. Dankzij het egale oppervlak van deze stenen kolombrievenbussen kan je zelfs nog een huisnummer toevoegen, zodat de postbode weet waar hij al die liefdesbrieven moet afleveren.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een brievenbus uit steen?

Je ziet ze tegenwoordig meer en meer bij moderne woningen en tuinomgevingen: een stenen brievenbus. Het is vanzelfsprekend dat dit materiaal veel sterker is dan hout. Zo is je post moeilijker te stelen door anderen en weet je zeker dat alles veilig is. Bovendien blijft steen heel lang dezelfde uitstraling behouden. Geen gedoe met beits of olie, want steen verliest zijn kleur niet en blijft jarenlang mooi. En steen is bovendien vorst-, vocht- en krasbestendig!

 

Een brievenbus uit steen past ook in zo veel tuinomgevingen. Op het eerste zicht zie je ze vaak bij een moderne en strakke tuinomgeving dankzij hun hoekige en perfecte vorm, maar je zult zien dat ze ook perfect passen bij een landelijke, rustieke woning.

 

Hoe haal je jouw post uit een kolombrievenbus?

Je post haal je heel gemakkelijk uit deze brievenbussen, want er zit een metalen deurtje aan de achterkant. Dit deurtje gaat vlot op slot met een sleutel, die je ook twee keer krijgt. Bovendien is het kamertje waar de post in valt ook groter dan bij de gemiddelde brievenbussen, waardoor je meer post of grotere brieven kunt ontvangen.

 

Bij de houten brievenbussen zit het deurtje gewoon vooraan, maar sluit je ze nog steeds veilig af met een sleuteltje.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevens



Aanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze brievenbus? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevens



Mijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtje



Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving