Design tuinschermen

Verlang jij naar een moderne tuinstijl? Eentje met de beste technieken en een strakke afwerking? Dan mogen deze Design tuinschermen zeker niet ontbreken! Zoals de naam zelf al doet vermoeden, zijn dit echt stijlvolle, unieke schermen. Hoewel de meeste panelen een egale kleur hebben, kan je ook kiezen voor andere uitstralingen, zoals een kleurovergang, een houtprint of roestkleur zoals cortenstaal. Een waaier aan uitstralingen, ideaal voor verschillende, moderne tuinen!

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen van Design tuinschermen kan je kiezen?

Deze Design tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitstralingen. Jouw keuze hierin hangt dan ook vooral af van jouw persoonlijke smaak, want veel verschil op vlak van duurzaamheid is er vaak niet.

De tuinschermen uit keramiek zijn net zo vormgegeven als een keramische vloer. Dit zijn bijzonder stevige platen die we van verschillende kleuren en prints kunnen voorzien. Zo kan je kiezen voor een vlakke grijze kleur, een houtprint of een stijlvol kleurenverloop.

Daarnaast hebben we ook glazen tuinschermen. Nee, dit zijn geen fragile laagjes glas, maar wel robuuste panelen uit veiligheidsglas. Deze tuinschermen zijn deels doorzichtig, waardoor je heel mooi kan spelen met het licht. En je kan bovendien genieten van het ruime zicht rond je tuin!

De metalen tuinschermen zijn toch ook heel uniek. Hier vormen we de metalen platen in leuke vormen, voor moderne uitstralingen. Een artistiek design met verschillende toepassingen.

Ten slotte vinden we nog de aluminium tuinschermen. Deze zijn vlakker en lichter dan de tuinschermen uit metaal en zijn beschikbaar in meer afwerkingen. Zo kan je kiezen uit verschillende vlakke kleuren of uit een roestkleur.

Zijn deze Design tuinschermen op maat verkrijgbaar?

Ja, deze Design tuinschermen zijn vaak volledig op jouw maat te maken. Materialen zoals keramiek, aluminium en glas zijn niet gemakkelijk om zelf nog op maat te zagen met standaard klussers-materiaal. Daarom kunnen wij deze schermen op maat laten snijden met een harde waterstraal. Vind je dus jouw ideale maat niet in ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zodat we een tuinafsluiting kunnen voorzien helemaal naar jouw unieke afmetingen!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze design tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving