Aluminium Tuinschermen

De Design tuinschermen geven je de kans om een uniek tuinscherm te plaatsen in je tuin. Zo zijn er verschillende platen met elk een aparte uitstraling. Ze hebben ongeveer dezelfde fysieke voordelen als de metalen tuinschermen, maar in tegenstelling tot het metaal hebben ze het extra voordeel dat ze bijzonder weinig wegen. Zo kan je ze heel gemakkelijk in je tuin plaatsen.

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke Design tuinschermen van aluminium kan je kiezen?

Deze aluminium Design tuinschermen zijn beschikbaar in vele verschillende afwerkingen. Zo hebben we panelen met een vlakke kleur en textuur, of met de uitstraling van geroest cortenstaal. Sommige tuinschermen zijn volledig dicht en andere zijn voorzien van een open voegje, waardoor het licht er nog mooi door kan schijnen. Welke je uiteindelijk kiest hangt meer af van jouw persoonlijke smaak en hoeveel inkijk je wilt in jouw tuin.

Wat maken deze aluminium Design tuinschermen zo licht?

Natuurlijk is aluminium sowieso al lichter dan standaard metaal. Denk maar aan de aluminiumfolie in de keuken. Toch gebruiken we andere technieken om deze tuinschermen zo licht mogelijk te maken. Zo is de binnenkant van de latten vaak hol en vullen we ze op met piepschuim. Zo zorgen we voor een licht product dat toch stevig genoeg is.

En een extra voordeel van de binnenkant uit piepschuim? Hierdoor kunnen we de kosten extra drukken waardoor je van een stevig en stijlvol tuinscherm kan genieten voor een voordeliger prijskaartje.

Hoe onderhoud ik de aluminium Design tuinschermen uit cortenstaal

Cortenstaal is toch wel een uniek product, met die typische geroeste uitstraling. Dit gebeurt op een natuurlijke wijze en je moet dus geen product toevoegen om deze look te krijgen. Als het scherm vuil is kan je wel af en toe met een harde borstel het vuil verwijderen. Wij raden niet aan om het vuil te verwijderen met water, omdat dit het roestproces versneld en een ongelijk roestpatroon kan creëren.

De tuinschermen uit egaal aluminium zullen niet roesten en kan je gewoon schoonmaken met wat water, zeep en een sponsje. Maar ook deze schermen hebben geen onderhoud nodig met beits of andere producten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze aluminium Tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving