Thermo essen z-profiel

Laten we eens wat essenhout doen transformeren? Normaal is deze houtsoort niet erg duurzaam en geschikt voor gevelbekleding, maar dankzij de thermische behandeling is thermo essen juist uitermate geschikt voor buiten gebruik. Het is zo stabiel, vormvast en weerbaar dat we het gebruiken voor gevels, poorten, tuinhuizen en terrassen. Zo veel toepassingen, dat kan toch alleen maar betekenen dat het een uitstekende houtsoort is?

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is het voordeel van een gevel uit thermo essen?

Thermo essen is bijzonder vlot te plaatsen aan jouw gevel. De planken klikken namelijk vlot aan jouw gevel, voor een onzichtbare plaatsing. Geen schroefkoppen of nageltjes te zien! Je kan gewoon genieten van vlakke, effen planken aan je gevel.

Moet ik thermo essen onderhouden?

Neen, na de plaatsing heb je helemaal geen werk aan je gevelbekleding uit thermo essen. Zonder onderhoud kan jouw gevelbekleding wel meer dan vijventwintig jaar meegaan. Het hout zal wel na verloop van tijd vergrijzen, maar door een keer per jaar houtolie of beschermende beits aan te brengen, kan je langer genieten van die warme bruine kleur.

We raden wel aan om een of twee keer per jaar schoon te maken met wat water en zeep.

Zijn thermo essen Z-profielen milieuvriendelijk?

Thermo essen is zeker een milieuvriendelijke houtsoort. Het is niet alleen van Europese afkomst (en heeft dus een minder lange weg af te leggen naar ons magazijn), maar bij de thermische behandeling komen geen chemicaliën aan te pas. Ten slotte kan je ook erg lang genieten van je gevelbekleding uit essen. Kortom, dit is echt een plank voor zij die zoeken naar een stijlvolle gevel, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo essen z-profiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving