Meer weten?

Waar kan je een blokhut woonunit voor gebruiken?

Laat je creativiteit de vrije loop bij de blokhut woonunits! Je kan een gezellige lounge installeren onder het afdak en met vrienden en familie lekker genieten van een aperitiefje. In het afgesloten gedeelte kan je dan een speelruimte voor de kinderen voorzien, een kantoorruimte of atelier maken, of extra spullen opbergen. Of weet jij nog andere manieren om deze blokhutten te gebruiken? Kleed je project gerust verder aan met planten, tuinmeubelen en sfeerverlichting.

Wat zijn de voordelen van een blokhut in een pakket?

Er zijn verschillende voordelen aan een bijgebouw in een pakket. Zo krijg je alle nodige materialen en de juiste bevestigingsmaterialen met de gewenste afwerking. Je krijgt al het hout voor het skelet en de bekleding, alsook al het materiaal voor het dak. Op die manier ben je zeker dat je geen stukken of benodigdheden vergeet.

Bovendien komt elk pakket ook met een duidelijke handleiding en zijn alle stukken genummerd, wat overeen komt met een technische tekening. Zo zal jouw bijgebouw in een mum van tijd gebouwd zijn, zonder veel problemen.

Uit welke houtsoort bestaan deze blokhutten?

Deze blokhutten zijn gemaakt uit vuren. Dit is een Europese houtsoort met een duidelijke houtnerf en knopenstructuur. Vurenhout is echt ideaal, aangezien jouw bijgebouw zo de landelijke en rustieke uitstraling krijgt van een echte blokhut. Dit hout is bovendien uitermate bewerkbaar, waardoor je er zelf nog ik kunt zagen, boren en schuren. En wil je het echt een unieke kleur geven? Dan kan je het hout ook beitsen of behandelen met een houtolie.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze blokhut? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving