Geïmpregneerd grenen tuinwand

Soms is je droomtuin bouwen zo duur, dat je wel moet besparen op bepaalde delen. Of misschien is je oude tuinwand wel kapot door een hevige storm en heb je een tijdelijke oplossing nodig. Een tuinwand uit geïmpregneerd grenen biedt in beide gevallen de uitweg. Je krijgt een stijlvolle wand voor een prikje van de prijs. Door grenenhout te behandelen met chemicaliën, krijg je een duurzamer materiaal met die typische groene schijn.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling krijg ik met een tuinwand uit geïmpregneerd grenen?

Geïmpregneerd grenenhout is erg kenmerkend voor de knopen en duidelijke houttekening. Hierdoor krijg je een Europese houtsoort met een landelijke en rustieke uitstraling. Door de chemische behandeling krijgt dit hout een typische groene schijn, wat wel na verloop van tijd zal vervagen naarmate het hout vergrijst.

Dankzij die unieke behandeling vind je dit soort tuinwanden ook vaak terug binnen een moderne tuinomgeving. Het geeft namelijk een iets natuurlijkere toets in je tuin, terwijl het wel nog mooi samen past met de moderne woningen.

Je kan zelfs kiezen voor een verticale of een horizontale plaatsing! Een horizontale tuinwand benadrukt de lengte van je tuin en je project. Plaats je deze planken verticaal, dan zet je de hoogte meer in de verf en lijkt je tuinafsluiting groter dan die eigenlijk is. Bovendien kunnen dieven minder goed klimmen op een tuinwand met een verticale bekleding.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerd grenen tuinwand? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving