Meer weten?

Waar kan je deze robinia balken en kepers voor gebruiken?

Deze balken en kepers uit robinia kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo zijn ze heel geschikt als constructiemateriaal voor jouw bijgebouw. De duurzaamheid is veruit de beste van alle Europese houtsoorten en ook aan de stevigheid valt niet te tippen! Gebruik ze als drager van het dak of voor binnenin de wanden. Vooral wanneer je het skelet van je bijgebouw nog wilt bekleden, komen deze robinia balken en kepers bijzonder van pas!

Welke uitstraling hebben deze robinia balken en kepers?

Robinia staat gekend om de natuurlijke vorm van de boom. Die groeit namelijk niet perfect recht, waardoor de planken ook die rustieke en naturelle uitstraling hebben. Hierdoor kunnen we geen mooie rechte kepers en balken garanderen in dit materiaal en is de kans groot dat het wankanten heeft. Zeker bij de langere lengtes zijn lichte krommingen bijna gegarandeerd. Dit is ideaal voor zij die een landelijke en rustieke uitstraling wensen, of juist het skelet van hun bijgebouw volledig gaan bekleden met een ander materiaal.

Is robinia constructiehout duur?

Dat valt heel goed mee! Kwalitatieve houtsoorten met een hoge duurzaamheidsklasse komen meestal met een heel hoog prijskaartje, maar dat is niet het geval met robinia! Juist omdat het hardhout is afkomstig van Europese bodem, kunnen we dit duurzaam constructiehout juist voor een verbazingwekkend lage prijs aanbieden. Zo zal je minder betalen voor een hogere duurzaamheid dan bijvoorbeeld eik en douglas.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze robinia balken en kepers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving