Meer weten?

Zullen mijn thermowood dubbel blokprofielen krom trekken?

Neen, dankzij de thermische behandeling van het hout, verhogen we de stabiliteit van jouw dubbele blokprofielen. Dit zorgt ervoor dat de planken niet zullen kromtrekken bij bepaalde temperatuurveranderingen. Zeker deze blokprofielen, die mooi in elkaar schuiven, blijven jarenlang mooi recht.

Uit welke thermowood houtsoorten kan ik kiezen voor mijn dubbel blokprofiel?

We hebben drie types thermowood in ons assortiment. Wie graag een ecologische houtsoort kiest, gaat best voor thermowood den of thermo essen. Dit zijn beide Europese houtsoorten met een typische landelijke houttekening. Daarnaast kan je nog kiezen voor thermo ayous, een meer tropische houtsoort zonder knopen en met een subtielere houttekening. Al deze houtsoorten hebben wel een mooie warme, bruine kleur gekregen dankzij die thermische behandeling.

Welke bevestigingsmaterialen gebruik ik voor het plaatsen van thermowood dubbele blokprofielen

Om thermowood dubbele blokprofielen aan jouw gevel te bevestigen, kan je gebruik maken van houtlijm in combinatie met kleine nageltjes of schroeven. Met minibrads en een nagelpistool gaat de plaatsing zelfs nog zo veel vlotter. Welk bevestigingsmateriaal je ook gebruikt, zorg er wel voor dat het gemaakt is uit RVS of inox. Die zijn namelijk bestand tegen corrosie. Roest kan lelijke vlekken geven op jouw gevelbekleding, maar dankzij RVS of inox kan je deze vlekken voorkomen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood dubbel blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving