Gevelbekleding Z-Profielen

Zeven Zotten en Zonen Zwemmen in een Zwembad Zonder Zwembroek. Ziedaar, Zwembadhuisjes Zijn bekleed met Z-profielen voor een Zweverig en Zowaar Zachte uitstraling. Zo Zot Zijn die Zeven Zotten en hun Zonen dan toch niet? Een Zinvolle Zuiderse toets die Zelden Zal teleurstellen in de Zon. Ben jij ook Zot van Z-profielen?

Meer weten?

Meer weten?

Is een Z-profiel een gesloten gevelbekleding?

Z-profielen zijn zéker geschikt voor een gesloten gevelbekleding, die zowel verticaal als horizontaal aan jouw gevel kan worden gemonteerd. Je kan niet tussen de planken heen kijken, maar de voegen benadrukken wel de individualiteit van elke plank. Je kan dit type plank herkennen aan de Z-vorm in de doorsnede van het materiaal. Ze worden dan ook wel ‘dubbel lip planken’ genoemd.

Bij het monteren van deze planken aan jouw gevel laat je ze best overlappen, maar monteer ze niet direct tegen elkaar. Laat een tot twee millimeter tussen iedere plank, zodat het materiaal nog kan uitzetten bij contact met vocht.

De thermische behandeling zorgt ervoor dat het hout duurzamer wordt en langer kan meegaan. Zo zal je huis nog jaren beschermd zijn, met een stijlvol jasje.

Welke houtsoort kies jij als Z-profiel?

Je kan kiezen uit drie verschillende termische houtsoorten: ayous, essen en thermowood grenen.

Ayous is een houtsoort oorspronkelijk uit Afrika. Het is een heel duurzame en stevige houtsoort die met een mooie warme kleur jouw gevel een strak en fraai uiterlijk kan geven.

Essen is een Europese houtsoort die bekend staat als sterke en taai materiaal. Zo wordt dit hout vaak gebruikt voor stelen van bijlen, hamers en hooivorken, hockeystokken, meubelen, en zo veel meer! Deze Z-profielen gebruik je wel best voor gevelbekleding. Deze komen dan ook nog eens met clips, zodat jouw taak er snel en zonder veel problemen erop zit.

Hou je wel wat van een landelijke stijl, waar je veel nerven en knopen ziet in het hout? Dan kies je best voor thermowood. Met dit dennenhout geef je een mooie, klassieke en tijdloze uitstraling aan jouw gevel. 

Tot slot vormen de z-profielen ook een optie bij gebrand hout. Daarmee kies je voor een iets specifiekere of gedurfdere bekleding.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Z-Profielen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving