Tuinserre

Oei, over een half uurtje komen de vrienden toe voor een gezellige zomerse barbecue. Maar nu ben je toch wel groenten vergeten kopen voor dat slaatje! Te laat om nog naar de winkel te rennen.

Maar, geluk bij een ongeluk: jouw serre in de tuin heeft genoeg verse tomaatjes, sla en komkommer voor het bezoek, en het is dan nog eens lekkerder ook dan de groentjes van de supermarkt!

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke soort serre kies ik het best?

Welke soort serre je uiteindelijk kiest, hangt af van de uitstraling en hoe groot je de serre wenst. Wil je een moderne uitstraling, met strakke omkadering? Of liever wat klassieker, met de elegante victoriaanse versieringen? De keuze is aan jou!

De hobby serre is gemaakt uit een zilverkleurige aluminium skelet met veiligheidsglas tussen. Door hun strak design ogen ze zeer modern. Het ideale startpunt voor de beginnelingen in het tuinieren!

De victoriaanse serre en de orangerie hebben beide een victoriaanse nokversiering bovenaan en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De victoriaanse serre is echter rechthoekig, terwijl bij een orangerie de vorm meer kan variëren. Deze elegante details geven een klassieke maar tijdloze uitstraling aan jouw tuingebouw. Ook deze serres zijn in meerdere modellen, afmetingen en kleuren beschikbaar.

Moet een serre kunnen verluchten?

Het verluchten van je serre is erg belangrijk voor de gezondheid van je planten. In een te warme serre zullen de planten verschroeien en niet gezond blijven. Daarom zijn al onze modellen voorzien van schuifdakramen en lamellen aan de wand die je open kan zetten. Door frisse lucht toe te laten in de serre kan je dus de binnentemperatuur beter regelen, maar door de serre te sluiten, blijft de warmte juist binnen. Zet bijvoorbeeld overdag de ramen even open, maar sluit je ze ’s nachts terug.

Moet ik een serre onderhouden?

Neen, aan een metalen serre heb je bijna geen onderhoud. Zo is het metaal behandeld tegen roest, zodat het nog lang die stijlvolle groene, zilveren of zwarte kleur behoudt. En als er toch bepaalde roestplekken komen, dan draagt het alleen maar bij aan het landelijke en rustieke karakter van jouw project. Het glas kan je ook af en toe eens wassen zodat er altijd voldoende zonlicht binnenkomt. Voor de rest moet je deze serres niet onderhouden of behandelen achteraf.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinserre? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving