Piketpalen

Til jouw terras naar een hoger niveau! Hoe doe je dat? Dat is heel simpel met wat piketpalen in de grond. Op die manier kan je ook hoogteverschillen opvangen in je tuin om bijvoorbeeld gelijk te komen met de dorpel van je achterdeur of wanneer je tuin op een helling loopt. Kortom, deze azobe piketpalen zijn ideaal voor de onderstructuur van elk terras.

Meer weten?

Meer weten?

Waarvoor gebruik je deze azobe piketpalen?

Deze piketpalen hebben verschillende toepassingen. Meestal worden ze echter gebruikt in de onderstructuur van een terras. Zo plaats je ze verticaal in de grond waar het terras uiteindelijk komt. Aan de kopse kanten van de palen bevestig je vervolgens de horizontale onderbalken, waarop je terrasplanken uiteindelijk zullen rusten.

 

De piketpalen vangen ook vaak grote hoogteverschillen op. Zo gebeurt het wel eens dat de dorpel van je achterdeur hoger ligt dan de grond van je tuin. Natuurlijk wil je dan dat je vlot van je woning naar het terras kan lopen. Of misschien ligt jouw tuin op een helling, maar wil je toch een kaarsrecht terras? Dan kan je hoogteverschillen gemakkelijk opvangen door een ondergrond van piketpaaltjes.

 

Waarom piketpalen uit azobe?

Azobe heeft enorm veel voordelen als ondergrond van jouw terras. Natuurlijk blijven deze paaltjes decennialang in de grond zitten. Dus dan moet de gebruikte houtsoort tegen heel wat vocht kunnen. En dat is nu juist de kracht van azobe: het is enorm resistent tegen vocht en heeft een duurzaamheidsklasse 1, waardoor ze meer dan 25 jaar meegaan. Dit noemt men ook niet voor niets ‘tropisch HARD-hout’, want deze paaltjes zijn bijzonder stevig en hard, wat natuurlijk erg belangrijk is voor de onderstructuur van jouw terras.

 

Welke dikte van azobe piketpalen kies je het best?

Welke dikte van piketpalen je het best kiest, hangt vooral af van jouw project en de hoogte die je wilt opvangen. De dunnere palen zijn beschikbaar in kortere lengtes, terwijl bij de dikkere palen wel lengtes van twee meter verkrijgbaar zijn! Stel dus de dikte en lengte van de palen af op de stevigheid van je terras en het hoogteverschil dat je moet opvangen. Hoe hoger het verschil, hoe dikker de paal.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze piketpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving