PVC schermen

Heb jij al gehoord van pvc? Misschien ken je dit materiaal ook onder de naam ‘venster-kunststof’? Jawel, dit is exact het materiaal als jouw moderne raamkozijnen. Dit is de ideale stof om jouw tuinproject mee vorm te geven, aangezien kunststof heel licht is om te plaatsen, duurzaam is en niet zal rotten of schimmelen bij contact met vocht en aarde. Een modern materiaal voor de moderne en vooruitstrevende tuinen!

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke uitstraling kan ik kiezen voor mijn PVC tuinafsluiting?

Er zijn verschillende afwerkingen voor jouw pvc tuinscherm. Zo hebben we enerzijds sprankelend witte versies, met een geweven structuur, of de uitstraling van individuele planken. Wens je toch liever een iets natuurlijkere look voor jouw tuinafsluiting? Dan hebben we ook pvc tuinschermen met een print van hout op. Hierdoor lijkt je project echt natuurlijk en krijg je dezelfde uitstraling, terwijl het in feite duurzaam en onderhoudsvriendelijk kunststof is. Twee vliegen in een klap!

Je kan zelfs deze tuinschermen meer aankleden met een rooster, waardoor klimplanten mooi naar boven kunnen groeien. Op die manier voorzien ze het project van die fleurige bloemenpracht, wat echt een romantische en unieke uitstraling kan geven aan jouw tuinafsluiting.

Zijn deze pvc schermen op maat verkrijgbaar?

Ja hoor! Aangezien pvc heel moeilijk zelf te snijden is, bieden we deze schermen ook op maat aan. Je kan zelfs kiezen voor verschillende vormen om bepaalde niveauverschillen te verkrijgen. Zo kan je plots van een heel hoog tuinscherm naar een heel laag scherm gaan. Stem jouw project dus volledig af op jouw tuin en jouw gewenste uitstraling!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pVC schermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving