Grindkorven

Zijn de steenkorven met de dikke stenen net dat tikkeltje te lomp? Dan zijn grindkorven misschien beter voor jouw project! Deze roosters worden gevuld met fijne kiezelsteentjes waardoor van ver dit scherm meer egaal lijkt. Op die manier krijg je een stevige afsluiting met een elegantere en verfijndere afwerking.

Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen hebben grindkorven?

Grindkorven hebben ongeveer dezelfde voordelen als de steenkorven. Ze zijn even duurzaam, robuust en onderhoudsvriendelijk. Toch zijn er enkele verschillen. In het geval van grindkorven zitten de steentjes meer compact bij elkaar, waardoor je kunt genieten van nog meer privacy in je tuin. Voor deze grindkorven heb je ook wel een groter volume nodig van steentjes.

Steen kan sowieso niet roesten of schimmelen, dus stilstaand regenwater is geen enkel probleem bij deze tuinafsluitingen. Toch is de waterdoorlaatbaarheid van de stenen korven een groot pluspunt. Hierdoor kan regenwater toch nog naar de grond sijpelen en het grondwaterpeil in balans te houden.

In welke maten zijn deze grindkorven beschikbaar?

Deze grindkorven zijn beschikbaar in verschillende maten. Je kan dan ook kiezen tussen verschillende breedtes en hoogtes, zodat je een tuinwand kunt kiezen die perfect past bij jouw tuin en woning. Een laag muurtje voor aan je voortuin? Of liever een hogere muur voor meer privacy? Kies nu jouw ideale tuinafsluiting uit steen!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze grindkorven? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving