Meer weten?

Hoe duurzaam zijn lariks en grenen sidings?

Lariks en grenen zijn over het algemeen wel gekend als duurzame houtsoorten voor elke toepassing. Vooral Siberisch lariks kan heel lang meegaan, aangezien deze bomen in de ijskoude Siberische gebieden groeien. Dit maakt dat ze trager groeien en een stevigere massa vormen.

Siberisch lariks heeft een duurzaamheidsklasse 3, wat betekent dat ze ongeveer vijftien jaar kan meegaan. Grenen is iets minder duurzaam, met een duurzaamheidsklasse 4, waardoor je ongeveer tien jaar geniet hebt van dit soort gevelbekleding.

Moet ik lariks en grenen sidings behandelen?

Voor Europese houtsoorten zoals lariks en grenen is het over het algemeen wel aangeraden om deze periodiek te behandelen. Dit kan niet alleen de duurzaamheid, maar ook de uitstraling van jouw gevel langer behouden. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een houtolie of beits om die warme houtkleur te versterken en er langer van te kunnen genieten. Maar je kan ook creatief aan de slag gaan met verf om jouw gevelbekleding pas echt een unieke look te geven. Voor welke uitstraling ga jij?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze lariks / grenen siding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving