Plancha toebehoren

Jouw Spaanse plancha is gemakkelijk aan te vullen met deze verschillende extra’s. Zo kan je optimaal genieten van jouw bijzondere grill doorheen het hele jaar.

Meer weten?

Meer weten?

Tussen welke toebehoren voor een plancha kan je kiezen?

Omdat plancha’s helemaal gemaakt zijn van staal, kan de schaal gloeiend heet worden. Daarom raden we aan om een onbrandbare basis te leggen onder de schaal. De gesloten sokkels bijvoorbeeld zijn hier ideaal voor en passen perfect bij het geheel. Zo staat de grill ook iets hoger, zodat je al staand jouw gerechten kan grillen.

Liever wat meer plek om vlees klaar te leggen of groenten te snijden? Met de work stations en butcher’s block voel je je meteen een echte chef. Zo creëer je de extra ruimte om naast de plancha te werken. Bovendien kan je onder deze werktafels brandhout droog bewaren, mooi binnen handbereik om het vuur extra aan te wakkeren.

Bij een plancha situeert het vuur zich in het midden van een schaal waar je jouw vlees op grilt. Maar door de manier waarop de plancha is vormgegeven, kan je niet direct boven het vuur grillen. Wil je toch bepaalde gerechten doen garen boven de open vlam? Dan kan je grills toevoegen aan de plancha. Zo kan je ook jouw stoofpotje recht boven het vuur laten pruttelen.

Wat doe je met jouw plancha als je hem niet gebruikt?

Ook wanneer je niet aan het grillen bent kan jouw plancha een prachtige toevoeging zijn aan jouw tuin. Om de binnenkant van de plancha te beschermen tegen regen of dauw, kan je gebruikmaken van een beschermdeksel. Deze hebben een elegante look en roesten niet. Of wat dacht je van een extra oppervlak waar je drankjes of hapjes op kan plaatsen? Op elke plancha past een dekseltje, dus controleer de diameter van je deksel en je schaal zorgvuldig.

Met de sokkel uit cortenstaal kan je de plancha rechtop zetten om te genieten van een stijlvolle open haard.

Zo zie je maar dat er veel manieren zijn om van een plancha te genieten, en niet alleen om jouw vlees te grillen. Met deze accessoires geef je een permanente, Spaanse en gezellige toets aan jouw tuin.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze plancha toebehoren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving