Thermo ayous Draaipoort

Een poort dat volledig dicht kan en je woning afsluit van de buitenwereld. Dat wilt toch iedereen? En als die poort nog eens mooi speelt met de lichtinval en prachtige strakke lijnen tekent over je poort, is dat toch een extra pluspunt? Dat zijn de poorten uit thermo ayous. Een stevige en duurzame houtsoort voor een prachtige draaipoort aan het einde van je oprit.

Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen heeft thermo ayous voor jouw draaipoort?

Ayous is normaal gezien niet zo’n duurzame houtsoort, maar dankzij de thermische behandeling verhogen we de duurzaamheid en kunnen deze planken wel 25 jaar meegaan! We hebben dit hout in tripel blokprofielen verzaagd, waardoor je heel mooie schaduwvoegen krijgt en een erg modern geheel voor jouw poort. Ayous is oorspronkelijk van tropische afkomst, wat betekent dat je een subtiele houttekening hebt met een vlakke textuur en geen knopen. Het is die combinatie tussen de schaduwvoegen in de blokprofielen en de vlakke textuur van het hout dat deze poorten in thermo ayous zo aantrekkelijk maken.

Is een draaipoort uit thermo ayous stevig genoeg?

Een draaipoort bekleed met de thermo ayous blokprofielen zijn zeker stevig genoeg om jouw woning en tuin te beschermen. De binnenkant en het kader van deze poorten zijn gemaakt uit metaal, wat een stevige basis geeft. Bovendien is thermo ayous heel vormvast, waardoor ze ook niet zullen kromtrekken na verloop van tijd. Kortom thermo ayous is zeker stevig en duurzaam genoeg voor dit soort project!

Moet je deze thermo ayous draaipoorten onderhouden?

Als je de uitstraling van thermo ayous zo lang mogelijk wilt behouden, dan raden we zeker aan om jouw poort periodiek te behandelen met een houtolie of beits. Een van de prachtige kenmerken van thermo ayous is de warme, charmante houtkleur. Na vele maanden blootstelling aan zonlicht en regen zal deze kleur van nature vergrijzen. Maar die behandeling olie of beits vertraagt dit proces juist. Het komt ook de duurzaamheid ten goede en je kan dus nog veel langer genieten van die luxueuze veiligheid van een draaipoort.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo ayous Draaipoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving