Red Class Wood Tuinschermen

De tuin aanpakken kan soms een stevig prijskaartje met zich meebrengen. Investeer in de juiste planken, palen, accessoires en welke verlichting kies je dan? Om de hele kostprijs toch ietsje te drukken, bieden we tuinschermen aan met wel een heel leuke afwerking. Zo uniek, dat we ze een nieuwe naam geven: de red class wood tuinschermen. Wat maken deze tuinschermen dan zo uniek? Ontdek het hier allemaal!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een tuinscherm uit red class wood?

Er zijn verschillende eigenschappen die de tuinschermen uit red class wood zo aantrekkelijk maken. Allereerst krijg je die prachtige, rood-roze uitstraling zoals douglashout, maar dan voor een budgetvriendelijke prijs! Dit is ook Europees naaldhout dat we behandelen om de duurzaamheid nog meer te verhogen, wat ook meteen die kleur verklaart.

 

Dankzij deze behandeling hebben we dus een verhoogde duurzaamheid, tot klasse 2. Zo kan je wel twintig jaar genieten van een sterk en stevig tuinscherm voor aan de rand van je tuin!

Wat is het verschil tussen red class wood en geïmpregneerd grenen?

Op zich lijken red class wood en geïmpregneerd grenen wel op elkaar: we behandelen Europees naaldhout met chemicaliën om de duurzaamheid te verhogen. Toch is er een opmerkelijk verschil in uitstraling. Bij geïmpregneerd grenen krijgen we een groene schijn, terwijl we bij red class wood duidelijk een roze tot rode look krijgen. Dat is toch net wat anders dan gewoon grenenhout, waardoor veel klussers graag kiezen voor red class wood als alternatief voor geïmpregneerd grenen en zelfs voor douglashout!

Zijn deze tuinschermen uit red class wood volledig gesloten?

Nee, deze tuinschermen zijn niet volledig gesloten, want de manier waarop de planken geschrankt zitten, is er toch een kleine inkijk mogelijk. Toch wordt het zicht tot je tuin al erg belemmert en moeten je buren al erg veel moete doen om in jouw tuin te kunnen kijken. Zo kan je de privacy in je tuin toch iets meer verhogen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze red Class Wood Tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving