Meer weten?

Wat is een modern tuinhuis?

Een modern tuinhuis kan een opslagplaats zijn met een moderne afwerking. Zo hebben de meeste modellen in dit assortiment een kubusachtige vorm en een heel minimalistisch design zonder al te veel details. Zo vallen de deur- en raamkozijnen minder op tegen de gevelbekleding. Het dak is vaak plat en heeft geen overhangend gedeelte. Wat betreft het kleurenpalet zien we hier ook vaak meer neutrale kleuren, zoals naturelle, grijze of zwarte kleuren.

In welke houtsoorten kan je een landelijk tuinhuis kopen?

Deze tuinhuizen in een moderne afwerking zijn beschikbaar in twee verschillende houtsoorten. Enerzijds hebben we Siberisch lariks, wat een Europese houtsoort is met een verbazingwekkend goede duurzaamheid. Deze bomen groeien dan ook in Siberië, waar ze gewend raken aan barre weersomstandigheden en dus een hardere houtsoort vormen.

Daarnaast hebben we ook modellen uit vurenhout. Dit is ook een Europese houtsoort die ook lang meegaat, maar minder lang dan lariks. Deze houtsoort is wel ideaal voor zij die graag wat besparen op hun project, want deze houtsoort is iets budgetvriendelijker dan bijvoorbeeld Siberisch lariks.

Wat is de prijs van een modern tuinhuis?

Wat de prijs is van jouw droomtuinhuis hangt af van verschillende factoren, zoals de oppervlakte van het project en de gekozen houtsoort. Als je een tuinhuis uit Siberisch lariks wilt, dan zal je ook een stukje meer betalen voor die kwaliteit. Daarnaast is vurenhout iets goedkoper. Over het algemeen zal je tussen de 4000 en 8000 euro betalen voor deze pakketten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze modern tuinhuis? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving