Meer weten?

Uit welke houtsoort wordt oeverversteviging gemaakt?

Een oeverversteviging moeten ijzersterk en watervast zijn. Daarom kiezen wij voor robinia en azobe om een duurzame versteviging te garanderen. Beide gaan decennialang mee, maar robinia is van Europese bodem, terwijl azobe eerder een Afrikaanse hardhoutsoort is. Ze zijn erg duurzaam, zelfs in contact met water en aarde. Een sterke kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Welke soort oeverversteviging kies jij?

Je kan kiezen uit verschillende soorten oeverversteviging, afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling. Damwanden worden vooral gebruikt om hoogteverschillen op te vangen in de tuin. Vlechtmatten zie je dan vaker bij vijvers en grachten. Heb je liever een iets robuustere versteviging? Kies dan voor de opgeklampte schotten, aangezien die meer gebruikelijk zijn voor vijvers en rivieren met een sterke stroming. Ze vangen ook de golfslag van boten goed op.

Tips voor de bevestiging van oeverversteviging?

Je kiest het best voor vierkante palen om jouw oeverversteviging te bevestigen. Hierbij geldt de vuistregel: hoe dikker de palen, hoe steviger en duurzamer jouw oeverversteviging zal zijn. De vlechtmatten en schotten worden geïnstalleerd met vierkante palen. Wie kiest voor plaatsingsgemak, maakt dan best gebruik van vlechtmatten. Deze zijn zeer snel en gemakkelijk te plaatsen! Wil je liever een oeverversteviging zonder palen? Dan kies je best voor een damwand, waar de individuele planken verticaal in de grond worden gestoken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze oeverversteviging? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving