Robinia weidepoorten

De beste toegang tot jouw weide? Die krijg je met een robinia weidepoort! Deze houtsoort is niet alleen bijzonder duurzaam, maar verhoogt nog eens het landelijke en rustieke karakter van je project. Alle planken zitten aan elkaar geschroefd met RVS bevestigingsmateriaal, wat net dat tikkeltje extra geeft.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling hebben robinia weidepoorten?

Robinia heeft van nature een prachtige, natuurlijke uitstraling. Deze Europese houtsoort staat bekend om de natuurlijke grillige vorm. Sommige van deze poorten kunnen we wel zo strak mogelijk verzagen, maar bij andere behouden we juist de grillige vorm om het landelijke karakter extra te benadrukken.

Zoals eerder aangehaald heeft deze houtsoort een echte Europese uitstraling, waardoor je duidelijk de knopen en nerven in het hout ziet. Dit onderstreept het landelijke karakter nog meer en zorgt voor een poort met extra dimensie.

Kies ik voor een enkele of een dubbele robinia weidepoort?

Voor deze weidepoorten kan je kiezen tussen een dubbele of een enkele poort. De enkele poorten zijn erg handig en leunen meer aan bij de traditionele poorten zoals je ze vroeger zag. De dubbele poorten zijn echter ook gemakkelijk, aangezien je niet altijd de volledige poort hoeft te openen, maar een zijde kan openklappen indien nodig. Dit brengt wel wat extra precisiewerk met zich mee. Goed meten en afwegen is dus de boodschap!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze robinia weidepoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving