Draadpanelen

Wie op zoek is naar een voordelige omheining die ook nog eens lang meegaat, heeft de ideale oplossing gevonden. Deze gaaspanelen zijn niet alleen zeer duurzaam, maar ook zeer veelzijdig in gebruik. Je kan ze toepassen voor de omheining van een dierenverblijf, parken, parkeerplaatsen, fabrieksterreinen, sportvelden, en zo voort. Je ziet ze vaak samen met een tuinhekken met dezelfde rasterstructuur.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waaruit worden draadpanelen vervaardigd?

Onze 2D en 3D panelen zijn gemaakt uit verzinkt staal aan de binnenkant, wat vervolgens wordt bedekt met een laag groene, zwarte of antracietkleurige polyestercoating. Dat vormt een plastieken omhulsel, dat jouw draadpanelen beschermt tegen roest en corrosie. Alle draden worden vervolgens aan elkaar gelast bij ieder kruispunt voor ultieme stevigheid.

Hoe plaats je een afsluiting in draadpanelen?

Een draadpanelen afsluiting is eenvoudig te monteren. Wij raden aan om ze te installeren met palen, waar je uit twee soorten kan kiezen: vierkante palen of H-palen. Die komen met een aparte bevestiging. Wil je een nog stevigere omheining? Monteer dan betonplaten aan de basis van je tuinschutting voor extra bescherming en stabiliteit.

De draadpanelen worden aan de palen bevestigd met klemmen, die toch kleine beweging in het staal toelaten. Onder invloed van een temperatuurstijging kan het metaal nog uitzetten, maar dankzij deze klemmen kan het staal zich uitzetten zonder de omheining te vervormen.

Ben je niet zo een fan van de doorkijk tussen het gaas heen? Dan kan je deze ook nog bekleden met bijvoorbeeld een heidemat, een afschermdoek, bamboematten, en zo voort. Zo kan je deze draadpanelen transformeren naar een omheining met een natuurlijke look.

Wat is het verschil tussen 2D en 3D panelen?

Wat het uiterlijk betreft, is er een klein verschil tussen 2D panelen en 3D panelen. De draadpanelen in 2D zijn plat, zonder plooien of uitstekende delen. Ze zijn wel extra verstevigd door middel van dubbele horizontale stangen. De panelen in 3D daarentegen hebben een klein hoekje als plooi aan de bovenkant en in het midden. Deze bieden niet alleen een decoratief pluspunt, maar dit bevordert ook nog de stevigheid van jouw omheining. Wil je lamellen toevoegen aan jouw omheining? Dan zullen deze plooien het jou ook makkelijker maken om die lamellen te bevestigen.

Je kan ook kiezen voor de Jungle panelen, die gekenmerkt worden door de metalen staven van verschillende diktes. Ze liggen ook als Mikado-stokjes door elkaar, waardoor je nog meer het effect krijgt van een speels tuinscherm. Het lijkt wel echt een jungle!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze draadpanelen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving