Slagbomen

Of je nu jouw dierenverblijf wil afsluiten, of de toegang tot een privédomein of huis, met deze slagbomen hou je indringers buiten en bewoners beschermd. Ook voor bosbeheer zijn deze poorten bijzonder populair. Deze poorten worden ambachtelijk gemaakt en krijgen een rustieke en landelijke uiterlijk. De slagbomen met rechte balken zijn meer modern. Ben je meer fan van een natuurlijke look? Wringhekken of boerenhekken zijn vormgegeven met een geschaafde boomstronk bovenaan waardoor je een naturelle en erg rustieke uitstraling krijgt. Geen twee poorten zijn dus gelijk! Bovendien klinkt het gekraak van deze poort terwijl je hem opent als muziek in jouw oren.

Meer weten?

Meer weten?

Welke houtsoort is het beste voor mijn slagboom?

Slagbomen kunnen worden gemaakt uit verschillende houtsoorten, zoals eik, kastanje en robinia.

Iedereen kent vast de eik. Wij houden van de luxueuze uitstraling van het hout, met weinig knopen en subtiele nerven in het oppervlak. Bovendien zal de keuze van deze houtsoort ook zorgen voor een stevige en robuuste afsluiting.

Net zoals eik is kastanje een Europese hardhoutsoort die behoort tot duurzaamheidsklasse 2. Dit betekent dat je met dit materiaal wel vijftien tot vijfentwintig jaar zoet bent. Dankzij zijn natuurlijke eigenschappen is het hout minder gevoelig voor rotten en splijten.

Ten slotte staat robinia bekend als de meest duurzame Europese hardhoutsoort. Het wordt vaak vergeleken met tropische hardhoutsoorten zoals azobe, omdat het net zo duurzaam en stabiel is, dan voor een betaalbaardere prijs. Deze poorten zullen meer dan vijfentwintig jaar meegaan!

De robinia ronde slagbomen worden door ons gemaakt in ons timmeratelier. Zo geven we jou een unieke slagboom, specifiek op jouw maat en naar jouw wensen.

In tegenstelling tot slagbomen die je ziet bij treinen en douaneposten, kan je deze gewoon openzwaaien door de scharnieren aan de zijkant. Deze staan dus ook wel bekend als draaibomen of sluitbomen. Met een hangslot beveilig je de poort gemakkelijk.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze slagbomen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving