Tuindeurkader

Wat is het toch fijn als je tuinpoort een geheel vormt met de rest van je tuinafsluiting! Maar een tuindeur vinden die volledig past bij jouw gekozen houten bekleding kan soms lastig zijn. In dat geval kan je een metalen tuinkader bekleden met dezelfde planken of planchetten als de rest van je project! Ze bieden een stevige en robuuste basis voor je deur en bevatten al de ogen voor de scharnieren. Bovendien is er een plaats voorzien waar je de klink en het cilinder slot kunt bevestigen. Ga dus creatief aan de slag met wat planken om zelf je eigen poort vorm te geven!

Meer weten?

Meer weten?

Moet je deze metalen kaders bekleden?

Deze metalen kaders dienen wel als basis om jouw tuindeur te bekleden. Dit is eigenlijk een bijzonder makkelijk klusje dat elke doe-het-zelver wel kan realiseren. Bij sommige kaders moet je de bekleding tegen het metaal bevestigen met schroeven. Dan valt het kader minder op en is er aandacht voor de prachtige houten bekleding. Bij andere kaders zitten de houten planken tussen het metaal. In dit laatste geval is er meer een contrast tussen met metaal en de houten bekleding, wat een prachtige, moderne uitstraling geeft aan jouw project.

Welke bekleding kies ik het best voor een metalen deurkader?

In principe kan elke bekleding wel voor dit soort tuinkader. Elk profiel en bijna alle houtsoorten zijn mogelijk. Houd er echter wel rekening mee dat hoe lichter het materiaal is, hoe beter het resultaat zal zijn. Met een te zware bekleding kan de hele plaatsing wat moeilijk gaan en is de hele constructie minder stevig.

Bij de tuindeurkaders waar je de planken tussen het metaal plaatst hou je beter rekening met de dikte van de planken. Bekijk dus goed of jouw gekozen bekleding wel tussen het kader zal passen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuindeurkader? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving