Meer weten?

Moet je gebrande planken behandelen?

Omdat deze zwart gebrande planken worden geborsteld, verbrand en geïmpregneerd zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten: gebruik ze als gevelbekleding, als decoratie in de woonkamer, als afscherming, en zo voort. Als je deze planken buiten wilt gebruiken, raden we wel een behandeling met olie aan om de unieke afwerking langer te behouden. Enkel bij de Sapporo is een olie belangrijk als je de lichtbruine kleur wilt behouden.

Hoe plaats je gebrand hout aan een gevel?

Met deze planken creëer je een open gevelbekleding. Meestal is er een kleine opening tussen twee planken, waardoor de individualiteit van iedere plank wordt benadrukt. Door deze opening kan je wel mooi spelen met de lichtinval. Het contrast tussen de planken en de voegen geven een unieke look op elk moment van de dag. Je kan hier heel creatief mee te werk gaan: combineer verschillende breedtes en materialen om een gevel te creëren waar elke voorbijganger even bij stilstaat.

Wat heb je nog nodig om een gevel uit gebrand hout te bouwen?

De meeste mensen gebruiken deze planken voor hun gevelbekleding. Let in dat geval wel op dat je een zwarte doek of plaat achter je planken bevestigt. Dit beschermt namelijk je isolatie of gevel tegen alle weersomstandigheden.

Ik raad deze planken met de gebrande techniek zeker aan. Ik denk er zelfs aan om zelf ook deze planken bij mij thuis te installeren! Nu nog alleen mijn partner overtuigen…

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze planken gebrand hout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving