Meer weten?

Uit welke metalen tuinpoortjes kan je kiezen?

Er zijn verschillende modellen in ons assortiment van metalen tuinpoortjes. Meestal raden we dan wel aan om het tuinpoortje te kiezen dat het meest past bij de rest van je metalen tuinafsluiting, maar je bent natuurlijk vrij om verschillende uitstralingen met elkaar te combineren.

De twee “Grace” tuinpoortjes zijn het meest geschikt voor de afsluitingen in harmonicagaas of van gelaste draad. Ze zijn verkrijgbaar in exact dezelfde kleuren en als je gekozen hebt voor eender welke soort bekleding (decoratiematten of zichtdoeken), dan kan je die bekleding ook doortrekken tot je tuinpoortje. Jij moet dan alleen nog kiezen of je een enkel of een dubbel model wilt.

De “Jungle” poortjes passen het best bij de “Jungle” tuinafsluitingen, omdat het patroon van de verticale spijlen wordt doorgetrokken. Maar ook deze kan je combineren met harmonicagaas, gelaste draad of eender welke tuinafsluiting.

Ten slotte hebben we de “Alzebra” tuinpoorten, die meer passen bij de andere tuinschermen uit aluminium. Deze zijn ook het meest moderne model in ons assortiment, dankzij de strakke latten en de grijze kleur.

Wat zijn de voordelen aan een metalen tuinpoort?

Een metalen tuinpoortje heeft vele voordelen voor de ingang naar je tuin. Ze zijn bijzonder duurzaam en zullen niet roesten na verloop van tijd dankzij het gegalvaniseerd staal en de kunststof coating. Daarnaast heeft ieder poortje een handige klink en een cilinderslot. Zet je tuin en je kostbare tuinspullen dus achter slot en grendel!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze metalen tuinpoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving