Tafels / Stoelen

Wat zijn het toch zalige momentjes: met de hele familie of een grote groep vrienden genieten van een heerlijke maaltijd. Laat de champagne knallen, ontkurk de wijn, haal de aardappelsalade uit de koelkast en geniet samen van die mooie herinneringen. Maar ontbreekt er niet iets in deze hele situatie? Ja hoor, een stevige tafel en comfortabele stoelen! Gelukkig hebben we verschillende houten tuinstoelen en tafels in ons assortiment die er ook nog eens erg stijlvol uitzien. Perfect voor elk familiefestijn!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor tuinstoelen uit hout?

Er zijn verschillende voordelen aan een tuinstoel uit hout. Zo zijn deze heel stevig en duurzaam, waardoor nog veel mensen op deze stoelen kunnen zitten. Bovendien zijn deze tuinstoelen uit hout zwaarder dan tuinstoelen uit bijvoorbeeld metaal, waardoor ze niet zomaar zulle wegwaaien na een zomerstorm en je kan met een gerust hart ver naar achter leunen.

 

Toch is hout net een tikkeltje te hard om comfortabel op te zitten. Daarom zijn de meeste tuinstoelen voorzien van een zacht kussen.

 

Welke houtsoort is het beste voor jouw tuinstoelen en tafels?

Welk materiaal je het best kiest voor jouw tuinset, tafel of stoel hangt vooral af van jouw persoonlijke smaak, je budget en je tuinstijl. Daarom bieden we verschillende modellen, houtsoorten en stijlen aan, zodat iedereen wel een exemplaar vindt dat past bij hun tuin.

 

Wie graag kiest voor duurzaamheid en hardheid, overweegt best de tuinstoelen uit hardhout of teak. Deze houtsoort heeft een prachtige, moderne uitstraling en gaat het langst mee van alle houtsoorten. Met deze kwaliteit komt wel een hoger prijskaartje, maar dat is zeker het overwegen waard, als je je bedenkt dat je nog minstens 20 zomers zal kunnen genieten van deze prachtige houtsoort!

 

De middenweg tussen de houtsoorten is hier douglas en wicker. Douglas heeft dan wel een harder oppervlak, terwijl wicker die typische gevlochten textuur heeft. Beide houtsoorten zullen ook wel lang meegaan, hoewel iets minder lang dan de tropische hardhoutsoorten.

 

Ten slotte kan je nog kiezen voor de tuinmeubels in geïmpregneerd grenen, wat ideaal is voor zij die een stijlvolle tuin willen met een lager budget. Hier hebbe we Europees grenenhout duurzamer gemaakt met een chemische behandeling, waardoor je ook die typische groene schijn krijgt.

 

Welke houtsoort je ook kiest, binnenkort kan je volop achteroverleunen in een ontspannende en leuke tuin waar je nog decennialang trots op kan zijn!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tafels / Stoelen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving