Dierenverblijf

Woef! Kukeleku! Piep! Een leuk hok om jouw lieve diertjes een thuis te geven? Die vind je bij EXZO! Een houten huisje biedt jouw dieren een afdak bij slecht weer, wat schaduw bij veel zon of een gezellig plekje om te slapen in het hooi. In deze dierenverblijven kan je verschillende boerderijdieren een thuis geven, zoals kippen, konijnen, honden, cavia’s en zo veel andere pluizige of gevederde vriendjes!

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke dierenverblijven kan je kiezen?

Binnen ons assortiment kan je kiezen tussen verschillende dierenverblijven, afhankelijk van het dier dat je graag wilt houden. Maar wees niet bang om ook andere beesten te huisvesten in de verblijven en niet alleen honden, kippen of konijnen.

 

De hondenhokken zijn gezellige huisjes voor middelgrote honden zoals teckels en labradors. Het geheel is gemaakt uit geïmpregneerd grenen met een deur afgewerkt met gegalvaniseerd metaal zodat de hond zich niet kan bezeren aan het hok. De houten uitstraling past dan ook meer binnen een landelijke tuin, zoals bijvoorbeeld een boerderij.

 

Daarnaast hebben we de kippenhokken. Deze zijn ook gemaakt uit hout, maar dan wel met meerdere verdiepen en met kippengaas. Er zijn zelfs verschillende compartimenten, zoals een binnen- en buitenverblijf, een legnest en een zitstok. Laat je gevederde vriendjes leuk kakelen op hun stok. Het dak kan je meestal vlotjes openen om het hok uit te kuisen of om de eitjes te verzamelen.

 

Daarnaast kan je kiezen voor een konijnenhok. Deze zijn niet alleen interessant voor jouw konijnen, maar ook voor bijvoorbeeld kuikens of cavia’s. Want ja, ook konijnen hebben nood aan een warme en gezellige thuis om te slapen!

 

Bij de toebehoren vind je nog andere manieren om ook andere dierenverblijven op te smukken. Een mand voor lekker hooi? Een metalen drinkbak waar grote dieren uit kunnen drinken? Die vind je binnen deze categorie!

 

Moet je deze houten dierenverblijven onderhouden?

Nee, na de plaatsing hoef je deze honden-, kippen en konijnenhokken niet meer te onderhouden of te behandelen met beits. Het hout blijft zeker 10 jaar meegaan, wat meestal langer is dan de levensduur van de meeste boerderijdieren. Wij raden bovendien af van de dierenhokken te behandelen, want de geur van het beits kan soms te sterk zijn, waardoor dieren zich er niet meer thuis voelen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze dierenverblijf? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving