Lariks / Douglas

De palen uit Douglashout zitten perfect tussen geïmpregneerde palen en azobe. Ze zijn zeker duurzaam genoeg om jaren in de grond te blijven zitten, maar hebben niet zo'n hoog prijskaartje als de tropische hardhoutsoort. De meeste constructies van houten bijgebouwen bestaan meestal uit lariks of douglas hout. Het is een sterk en stevig halfhard hout die eenvoudig te verzagen en te bewerken is. Ideaal om te gebruiken als staander voor een overkapping of het bouwen van een pergola of schutting. 

Bovendien krijg je een paal die een prachtige houttekening en warme uitnodigende kleur heeft. De vierkante houten palen kunnen dienen voor verschillende toepassingen: constructies, pergola, bevestiging tuinschermen en afsluitingen.

...
Meer weten?

Meer weten?

Voor de plaatsing van tuinschermen gebruik je specifieke palen die telkens perfect passen bij je afsluiting. Belangrijk is steeds dat de palen een zeer grote duurzaamheid hebben. Het zwakste punt van een houten paal blijft immers het stuk waar de paal net boven de grond uitkomt. Door de combinatie van vocht en zuurstof is de paal hier het meest gevoelig aan schimmels en insecten waardoor de paal na verloop van tijd kan afzien. Vermijd direct grondcontact. Wil je deze palen toch direct in de grond plaatsen? Dan is een behandeling aangeraden. Om rechtstreeks contact met de aarde te vermijden kan u ook gebruik maken van onze paalpunten / paalvoeten. 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze lariks / Douglas? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving