Speelhuisje

Knibbel, knabbel, knuisje. Wie speelt er in mijn huisje? Met deze houten speelhuisjes kunnen je kinderen uren buiten plezier maken in alle veiligheid. Dit zijn niet je doorsnee speelhuisjes, maar creëren juist een fantasierijke en feeërieke atmosfeer. Het prikkelt echt de fantasie van kinderen, om verschillende rollen op te nemen en te leren over de wereld op hun eigen, kleine manier. Geef je kind zijn eigen plekje dat hij of zij zelf kan inrichten. En met de diverse modellen vind je zeker een huisje dat zowel bij je kind, als bij jou in de smaak valt.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is het voordeel van een houten speelhuisje?

Je ziet vaak die plastic speelhuisjes, die jammer genoeg vaak stukgaan. Houten speelhuisjes zijn veel robuuster en steviger, waardoor niet alleen je kinderen, maar ook je kleinkinderen hier nog veel in zullen spelen. Bovendien zijn de individuele panelen van speelhuisjes in alle felle kleuren. Deze houten huisjes kan je zelf nog aanpassen en inkleden naar je eigen smaak: je kan het hout zelf nog beitsen of schilderen zodat dit speelhuisje perfect past bij je tuin.

Deze pakketten komen ook met een overzichtelijke handleiding en voorgeboorde planken voor het juiste bevestigingsmateriaal. Zo zal in een mum van tijd een stevig, houten huisje rechtstaan, dat geen enkele wolf kan omverblazen. En je kan later het huisje gemakkelijk afbreken en opnieuw opbouwen, bijvoorbeeld voor een verhuis.

Met welke sprookjesfiguur ga jij op avontuur?

Er zijn allerlei modellen in ons assortiment, met verschillende uitstralingen. Een huisje met meerdere verdiepingen? Een plek om bloemetjes te planten? Of een die volledig boven de grond zweeft? Hieronder kan je dan speelgoed droog opbergen, of een zandbak aanleggen om eigen zandkoekjes te bakken. En het kind kan naar hartenlust via een ladder of een klimnet naar boven klauteren.

Heb je een iets kleinere tuin, en dus niet veel plaats op overschot voor een speeltuin? Geen zorgen, we hebben verschillende maten in ons assortiment, want elk kind verdient een eigen speelhuisje waar die zich thuis voelt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze speelhuisje? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving