Verkopen via EXZO

Samen staan we sterk!

Ben je een producent, fabrikant of verdeler van een assortiment waarvan je denkt dat het bij EXZO past? Zoek je een kanaal om jouw producten online te verkopen aan een relevante doelgroep? Dan ben jij misschien wel de bedrijfspartner die we zoeken! Ontdek dan zeker welke voordelen ons EXZO-platform jou kan bieden!

De vijf EXZO-pilaren

Bij de samenwerking met andere producenten, fabrikanten en verdelers, steunen we doorgaans op vijf pilaren. Dit is om een vlotte en succesvolle samenwerking voor beide partijen te garanderen. 

1. Toegang tot onze klantendatabase

In ons tienjarig bestaan hebben we een klantenbestand opgebouwd van duizenden unieke klanten: een mooie mix van doe-het-zelvers, particuliere laat-het-doeners en vakmannen.

Dat heeft ervoor gezorgd dat we onszelf de grootste online tuin- en houthandel van België mogen noemen. Door jouw producten op onze website aan te bieden, kunnen al deze klussers binnenkort genieten van jouw innovatie in de tuin. Stel je eens voor hoeveel meer omzet je dan kan draaien!


2. Online aanwezigheid van jouw producten

EXZO focust op het aantrekkelijk en overzichtelijk aanbieden van hout-, tuin- en bouwproducten. Elke dag streven we ernaar om onze webshop zo helder mogelijk te maken, zodat klanten vlot worden doorgeleid naar het juiste product.

Jouw product wordt op onze webshop weergegeven aan de hand van stijlvol beeldmateriaal, verleidelijke teksten en eventueel inspirerende blogs. We rekenen er dus ook op dat jij dit beeldmateriaal kan voorzien. Ook door onze kennis in SEO en SEA kunnen we producten online in de kijker plaatsen en meer leads genereren voor jouw product.

Wij sturen bovendien regelmatig nieuwsbrieven naar onze klantendatabase, waar ook jouw producten een plekje zullen verdienen.


3. Snelle uitbreiding van jouw afzetmarkt

EXZO opereert in de gehele Benelux. We faciliteren afhalingen op een geografisch strategische locatie in Aalter, op de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen in België.

Vanuit grootsteden zoals Brussel en Antwerpen doen klanten er een uurtje over om ons afhaaldepot of showroom te bereiken. Vanuit Gent en Brugge staan ze doorgaans zelfs op minder dan een half uur in Aalter.

En kunnen ze toch niet langskomen in Aalter, dan leveren we hun bestelling tot aan hun deur. Elk adres is mogelijk binnen België, Nederland en Luxemburg! 


4. Toegang tot onze contentproductie

We bieden de mogelijkheid om foto’s, video’s en content te maken om jouw product aantrekkelijk aan te bieden. Onze copywriters, fotografen en video content creators staan te springen om jouw producten te doen pronken op onze webshop. Het kan zelfs zijn dat we een blogbericht schrijven, een handleiding maken of een keuzehulp-video opnemen met jouw product in de schijnwerpers!

Wat betreft het beeldmateriaal heb je twee opties. Je kan zelf content aanleveren van jouw producten, of we komen bij jou op locatie om het product in detail te fotograferen. 


5. Een gespecialiseerde klantenservice

Wij zijn erg trots op onze band met de klussers en klanten. We kunnen hen te woord staan en adviseren over hun volgend project en welk materiaal ze het best gebruiken. We denken mee met onze klant om bij elke uitdaging een oplossing te vinden. Of we nu ‘back to basics’ gaan om hobbyklussers op weg te helpen of vakmannen te voorzien van een uitgediepte technische uitleg, we doen het met evenveel plezier en enthousiasme.

We nemen het volledige verkooptraject in handen en hechten daarbij veel belang aan klantenopvolging en aftersales.

Wil jij jouw producten via onze webshop verkopen?

Ben je fabrikant van een assortiment dat past in ons aanbod? Wil je de afzetmarkt van jouw producten vergroten? Grijp je kans en stel jouw producten voor aan onze productmanagers. Wie weet genereer jij binnenkort extra omzet via onze webshop.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving