Meer weten?

Wat is hoogrendementsglas?

Deze dakramen zijn voorzien van hoogrendementsglas, wat anders is dan het traditionele enkel of dubbel glas. Samengevat is hoogrendementsglas heel erg goed isolerend, zelfs 5 tot 6 keer beter dan enkel glas en 2 tot 3 keer beter dan dubbel glas. De glasplaten zijn voorzien van een extra laagje metaal aan de binnenzijde van het raam. Bij dubbel glas zit er vaak gewoon lucht tussen de twee glasplaten, maar bij hoogrendementsglas zit er een edelgas in de plaats. De combinatie van al deze kenmerken zorgt dus voor nog meer warmtebehoud.

En wat is dan nog veiligheidsglas? Dat glas is iets anders opgebouwd. Het grote verschil zie je eigenlijk pas wanneer het in stukken breekt. Veiligheidsglas zal opsplitsen in verschillende stukken die niet scherp zijn. Je zal je er niet aan kunnen snijden of pijn doen, en ze zijn dus volledig veilig. 

Kan je deze stalen dakramen openen?

Ja, alle stalen dakramen uit ons assortiment kan je openzetten en in verschillende standen open laten staan. Hierdoor kan je de ruimte nog voldoende laten ventileren of de koelere lucht binnenlaten tijdens de zomer. Zorg wel dat je ze weer dicht doet wanneer de zomerstorm eraan komt.

Merk wel op dat deze ramen geen gordijn of rolluik hebben zoals bijvoorbeeld een Velux-raam. Je voorziet dus best nog een klein gordijntje als je de kamer of jouw bijgebouw wilt verduisteren.

Waarom een stalen raamkozijn?

Er zijn vele voordelen aan een metalen raamkozijn voor jouw dakraam. Zo zijn deze veel steviger dan bijvoorbeeld een uit hout of plastic. Bovendien zullen stalen kozijnen niet verkleuren of roesten na verloop van tijd. Heb geen schrik, want hoewel ze er intimiderend uitzien, zijn ze bijzonder makkelijk te plaatsen in jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze dakramen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving