Speeltoren

De prins hoorde het prachtige gezang van een vrouwenstem. Hij trotseerde de doornige bosjes en zwom door de woeste rivier, op zoek naar waar die betoverende stem vandaan kwam. Al snel naderde hij bij een hoge toren, waar een bloedmooie prinses haar lange haren liet wapperen in de wind. Raponsje, Raponsje, laat je vlecht neer!

...
Meer weten?

Meer weten?

Met onze speeltorens is elk speelkwartiertje een sprookje. Deze massiefhouten constructies bieden jouw kinderen alle veiligheid en eindeloos speelplezier. Laat ze genieten van de frisse lucht, de warme zonnestralen op hun huid en een verfrissend sapje tussendoor.

Er zijn verschillende speeltorens, afhankelijk van de uitstraling die het beste past bij je tuin. Wil je een eerder landelijke afwerking met een blokhutgevoel, of eerder een model met rechte planken. Deze torens zijn bijzonder ruim, om het kind zo veel mogelijk van het toestel te kunnen laten genieten. Je kan de toren ook uitbreiden met verschillende opties, zoals een glijbaan, klimrek, picknicktafel of zandbak.

Hoe bouw ik mijn eigen speeltoren?

Met deze pakketten staat jouw speeltoren snel en gemakkelijk recht. Alle bouten en schroeven worden meegeleverd en de planken zijn allemaal voorgeboord. Bouw deze toren op een stabiele en rechte ondergrond en zorg dat alle bevestigingsmaterialen goed vastgeschroefd zitten. Zo kan jouw kleine spruit genieten van een zelf gebouwde speeltoren waar die nog jaren plezier in kan hebben.

Deze pakketten geven je een basistoren, waar je dan nog verschillende accessoires aan kan toevoegen. Met handgrepen kunnen je kinderen zich gemakkelijk vastgrijpen en naar boven klimmen. En met een glijbaan zijn ze net zo snel weer beneden.

Is een houten speeltoren beter voor kinderen?

Wij zijn grote voorstanders van houten speeltorens voor kinderen. Ze zijn meestal stabieler en veiliger voor de vele uren die jouw kleintjes zullen spenderen in de toren. Een houten speeltuig is vaak steviger dan een speeltuig uit plastic. Zo zullen niet alleen jouw kinderen, maar ook de kleinkinderen nog vele jaren kunnen lachen, brullen en gieren in deze speeltoren van massief hout.

Tover jij de speeltoren om in een magisch kasteel? Of een stoer piratenschip? Een prachtig huis? Het hoofdkwartier van jouw geheime ninja-groep? Laat je fantasie de vrije loop.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze speeltoren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving