Groene tennisdraad

Een groene tennisdraad is méér dan een eenvoudige tuinafscheiding. Ontworpen om de erfafscheiding duidelijk te markeren, laat het als geen ander de ruimte voor een leuke babbel met de buurvrouw. Deze afsluiting uit geplastificeerde staaldraad, geweven als een tennisnet en bijzonder flexibel, doet wonderen voor jouw relatie met de buren. Krijg je ook al zin om een balletje te slaan tegen jouw buurman?

Meer weten?

Meer weten?

Met deze groene tennisdraad sla je zeker de beste slag!

In tegenstelling tot andere draadomheiningen, is een tennisdraad in elkaar geweven in een ruitvorm. Dat maakt van deze draadafsluiting een bijzonder flexibele en toch stevige tuinomheining. De groene draad is gemaakt uit geplastificeerde staaldraad, wat een metalen draad is met een groene polyester coating. Jouw draad is dus helemaal beschermd tegen roesten.

Wat is het voordeel van een groene tennisdraad?

De groene kleur van de buitenste coating is ideaal voor een omheining die net dat tikkeltje natuurlijker moet ogen. Wil je bijvoorbeeld jouw draadomheining laten begroeien met klimop of andere planten? Dan zal de groene draad niet opvallen en perfect passen bij jouw groene begroeiing. Net als een kameleon gaat jouw groene draad helemaal op in zijn natuurlijke omgeving. Tof hé?

Kan een groene tennisdraad zonder bovenbuis?

Nee! Tennisdraad wordt altijd aan een bovenbuis vastgemaakt. Hiervoor gebruiken we binddraadjes die we zowel aan de draad als de buis om de 35 centimeter vast binden. Knip hiervoor de rol binddraad in stukjes van 20 centimeter en vlecht ze rond de bovenbuis.

Een bovenbuis zorgt voor de stevigheid en stabiliteit van jouw omheining. Wil je bijvoorbeeld jouw groene tennisdraad bekleden met een zichtdoek, klimop of een decoratiemat? Dankzij de bovenbuis zal jouw draadomheining het gewicht van de bekleding goed kunnen dragen.

Kies je voor een groene tennis draad op rol of in pakket?

Wil je graag jouw tennisdraad plaatsen vanaf nul? Dan zijn de pakketten ideaal voor jou! Bij een pakket krijg je nagenoeg alles wat je nodig hebt voor een tennisdraad, zoals een bovenbuis, palen, beugels, de moeren, maar natuurlijk ook de draad zelf. Het enige wat niet in dit pakket wordt meegeleverd, zijn de betonplaten en het snelbeton voor de plaatsing van de palen.

Kies je voor een tennisdraad op rol dan krijg je enkel de groene draad, zonder toebehoren. Die kan je kopen per 25m.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze groene tennisdraad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving