Houtberging

Niets gaat boven een leuk kampvuur, zowel in tijdens de schemering in de zomer als in de winter. Maar je hebt wel een plaats nodig waar je al het hout kan opbergen, zeker wanneer het regent! Wij raden aan om je hout dan op te bergen in een houtberging. Deze zijn vaak voorzien van een afdakje, waardoor het hout mooi droog blijft en de blokken dus altijd klaar zijn om op het vuur gegooid te worden.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen kan je kiezen voor een houtberging?

Deze houtbergingen zijn beschikbaar in verschillende materialen, waardoor je de perfecte uitstraling kunt kiezen voor in jouw tuin. De houten houtbergingen passen goed binnen een landelijke, rustieke tuinomgeving. En bovendien passen ze goed bij de houtblokken die je er uiteindelijk zal stockeren.

 

Daarnaast hebben we de metalen houtbergingen met een zwarte coating. Deze raden we vooral aan bij een moderne tuinomgeving, want het strakke uiterlijk past perfect binnen een nette, moderne tuin. Bovendien is een metalen berging erg handig, want je kan ze afkuisen wanneer je wilt en het kan geen vuur vatten aan je vuurschaal.

 

Cortenstaal is dan weer een tussenoptie, wat kan passen binnen een klassieke, landelijke tuin en een moderne tuin. Maak gerust een combinatie tussen verschillende tuinstijlen, want met het cortenstaal zit je zeker veilig!

 

Waarom zijn deze houtbergingen open?

Een houtberging mag niet volledig gesloten zijn, want hout moet zeker nog voldoende kunnen ventileren en ademen, zodat er geen schimmelvorming voordoet. We voorzien dan wel een dakje om het hout een beetje onderdak te geven, maar het is beter als het hout onder invloed van temperatuur en wind wat kan verluchten. Op die manier zal het hout ook sneller drogen na een regenbui en is het dus sneller klaar om op het vuur gegooid te worden.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houtberging? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving