Tuininrichting

Wat doe jij het liefst in jouw tuin? Laten we samen met de hele familie rond de tafel verzamelen voor een gezellige, zomerse barbecue! Oma kan gerust even ontspannen op de bank of in een lounge. En de tijd vliegt terwijl de kinderen ravotten op de speeltoren of de schommel. Als het koud wordt kruipen we gezellig samen aan het haardvuur en halen we herinneringen naar boven. En als de kippen op stok gaan, bergen we alles mooi op in de houten tuinberging. Wat een zalige avond wel niet kan brengen!

...
Meer weten?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuininrichting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeMeer weten?

Wat vind je in de categorie van tuininrichting?

In deze categorie vind je alles om jouw tuin verder af te werken en er optimaal te ontspannen. Denk maar aan dierenhokken, speeltuigen, tuinmeubels, zitbanken, bloembakken, prieeltjes, sauna’s, brievenbussen en nog zo veel moois! Er zijn ook praktische voordelen, want je kan bloemenperkjes of paadjes mooi opvangen met bijvoorbeeld een houten of stenen afboording. Grasduin gerust even door het volledige assortiment, want alleen zo kan jij je volledige tuin afwerken en van elk moment met volle teugen genieten.

Waarom zou je kiezen voor hout voor jouw tuininrichting?

Zoals je kan zien, zijn veel van onze producten in deze categorie gemaakt van hout. Daar zijn wij natuurlijk grote fan van! Een houten tuinmeubel is namelijk zo veelzijdig, dat het perfect past in elke tuin, of het nu gaat om een landelijke of een moderne stijl. Zeker de houten bloembakken vormen de perfecte combinatie met kleurrijke en fleurige bloemen. Het stevige materiaal gaat heel lang mee, zodat je er nog vele zomers van kan genieten zonder zorgen. En met een extra laagje vernis, lak, verf, olie of beits wordt je die natuurlijke uitstraling nooit moe! Bovendien is hout echt een milieuvriendelijk materiaal, waardoor je het later altijd nog kan recycleren.

 

Wie toch liever nog meer stevigheid en een strakke uitstraling wenst, kan dan weer kiezen voor metaal en aluminium. Het spreekt voor zich dat ook de houtkachels, vuurschalen en barbecues van metaal zijn gemaakt.

 

Kortom, grasduin zeker eens in onze categorie tuininrichting, want er zijn zo veel bijzondere tuinmeubels en accessoires te ontdekken binnen deze categorie!

Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving