Het team

Welkom bij EXZO!

Bij EXZO werken we in een gezellig team en iedereen heeft wel een eigen verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. Heb jij met Xavier aan de lijn gehangen? Of kreeg je een mailtje van Jeff? Misschien ben jij wel op zoek naar onze Product Manager. Hieronder stelt iedereen van het team zich even kort voor en kom je meer over hen te weten. 

Jeroen – Oprichter

Hallo, beste doe-het-zelver. Mijn naam is Jeroen. Wist je dat ik EXZO heb opgericht in mijn eigen garage? Wat begon als een passie voor houten gevelbekleding, groeide al snel uit naar een groots bedrijf met een ruim assortiment en een team toffe collega’s. Nu vergader ik vooral met houtateliers en zorg ik voor een goede werking van het bedrijf. Maar soms kan ik het niet laten om eens rond te huppelen door het magazijn. Je kan me ook zien in keuzehulpvideo’s, waarbij ik meer uitleg geef over ons assortiment en welk product je het best kiest voor jouw project.

Timothy – Sales lead en Aankoop

Hallo, mijn naam is Timothy, maar de collega’s noemen me vaak gewoon ‘Timo’. Langs de ene kant sta ik in nauw contact met de klanten en maak ik offertes op. Klanten kunnen bij mij terecht met verschillende vragen via de telefoon, mail of in levende lijve in onze showroom. Langs de andere kant koop ik nieuwe materialen aan en zorg ik dat ons magazijn altijd even vol staat. Ik ben ook echt een handige harry, dus je kan me ook aan het werk zien bij de Timmeren met Timo afleveringen, waarbij jullie zien hoe je fantastisch creatieve projecten realiseert.

In mijn vrije tijd verken ik graag de wereld. Dus als ik verlof neem, kan je me vinden in bergachtige gebieden: met een backpack in de zomer en met een snowboard in de winter.

Xander – Marketing en Business Development

Hoi, ik ben Xander. Samen met Timothy ben ik een van de anciens van EXZO. Enerzijds concentreer ik mij op de verkoop en krijg je me wel eens aan de lijn als je ons opbelt. Hoofdzakelijk hou ik me echter bezig met het reilen en zeilen van EXZO, bekijk ik alle cijfertjes en de vooruitgang van het bedrijf. Ik ben ook hoofd van het marketing team en leid alles daar in goede banen.

Jeff – Productexpert en Content Creator

Hallo, mijn naam is Jeff! In het begin werd ik hier aangenomen als grafische vormgever en Content Creator. Naarmate ik langer bij EXZO werkte, groeide mijn interesse in ons assortiment alleen nog maar meer. Dus nu doe ik een beetje van beide. Ik maak visuals voor de website en creëer alle video’s. Als productexpert beantwoord ik graag al je vragen en ik sta in nauw contact met onze klanten. Soms doorkruis ik samen met Maarten het hele land om inspirerende reportages op te nemen.

Christophe – Product Manager en administratie

Hoi hoi, ik ben Christophe. Ik voer eigenlijk verschillende functies uit binnen EXZO. Enerzijds ben ik Product Manager en zorg ik dat de nieuwe producten die Timothy aankoopt netjes op de webshop terechtkomen. Daarnaast neem ik ook de administratie voor mijn rekening: ik houd de boekhouding bij en zorg dat facturen en creditnota’s keurig worden geregistreerd. 

Jari – Afhaalcoördinator en Magazijn

Hallo, ik ben Jari! Mij vind je vooral in ons magazijn op mijn heftruck. Van zodra iemand een bestelling plaatst, is het mijn verantwoordelijkheid om alle materialen te verzamelen en samen te binden in een pakket. Kom je zelf jouw bestelling ophalen, dan help ik maar al te graag om ze in te laden. Anders zorg ik wel dat je bestelling met de juiste vrachtwagen vertrekt naar jouw adres!

Maarten – Marketeer en Copywriter

Mijn naam is Maarten en ik ben copywriter en deel van het marketing team. Ik zorg voor de wekelijkse nieuwsbrieven, alle sociale media, de tekstjes op deze website, alle blogs en de ondertiteling van de video’s. Ook de advertenties die jullie online zien, zijn voor mijn rekening. Kortom, alles wat met taal en tekst te maken heeft, daar ben ik verantwoordelijk voor. Af en toe ga ik mee met Jeff en filmen we samen een reportage bij één van onze klanten. Bij mij kom je zeker geen dt-fout tegen! Ik ben zo gepassioneerd door taal, dat zelfs het Japans geen geheimen voor mij kent!

Christophe – IT en Development

Ik ben Christophe en ik ben gepassioneerd door grafisch design en IT. De website waar jullie nu op zitten heb ik volledig vormgegeven, knap he? Ik zorg dus voor het vlotte verloop en de nette uitstraling van onze webshop. Naast de website, verzorg ik ook de lay-out van andere communicatie binnen het bedrijf, zoals de nieuwsbrief en bepaalde afbeeldingen op de website. Ik ben echt gefascineerd door alles wat met design te maken heeft, vooral architectuur, interieur, hedendaagse kunst en auto's.

Xavier – Productexpert en filiaalverantwoordelijke

Hallo, ik ben Xavier, de goedlachse productexpert van EXZO. Net zoals Xander, Timothy en Jeff neem ik de telefoon op als er vragen zijn en ik help jou met plezier verder bij jouw aankoop. Daarnaast ben ik ook filiaalverantwoordelijke, dus ik zorg dat ons magazijn en onze showroom er netjes bij ligt. 

Lee – Productexpert

Hallo, ik ben Lee. Ik ben deel van team verkoop als productexpert. Samen met Xavier, Jeff en Timo maak ik offertes op en beantwoord ik de telefoon als jij ons opbelt. Ik beantwoord graag al je vragen over ons ruim assortiment. Wanneer ik niet achter mijn bureau bij EXZO zit, dan speel ik graag boardgames of computerspellen met vrienden. 

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving