Ceder gevelbekleding

Sauna’s zijn de ideale manier om even te ontspannen na een stressvolle dag op het werk. Maar de volgende keer dat je eens jezelf laat verwennen in zo een hete kamer, wrijf dan maar eens over de wanden van de sauna. Ja hoor, dat is cederhout! Deze houtsoort heeft een typische heerlijke geur, die soms ook wordt gebruikt in drankjes, parfums en tonics.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen heeft cederhout gevelbekleding voor jouw project?

Cederhout heeft verschillende voordelen voor jouw gevel. Het is bijzonder licht van gewicht, waardoor de plaatsing nog vlotter en gemakkelijker zal verlopen. Eenmaal het klusje geklaard is, zal deze houtsoort ook bijzonder lang meegaan: je zal ongeveer twintig tot vijfentwintig jaar van je prachtige gevelbekleding kunnen genieten. Ook onderhoud is niet noodzakelijk bij deze houtsoort; zonder olie of beits zal jouw gevelbekleding lang mooi blijven.

Is cederhout milieuvriendelijk?

Ja en nee. Ja, cederhout is milieuvriendelijk, omdat we deze houtsoort niet moeten behandelen met chemicaliën. Ceder gevelbekleding is van nature al duurzaam genoeg. Deze houtsoort komt wel oorspronkelijk uit Canada. Het heeft dus een iets langere weg af te leggen dan bijvoorbeeld de Europese houtsoorten.

Welke uitstraling heeft cederhout gevelbekleding?

Cederhout gevelbekleding heeft oorspronkelijk een lichtbruine tot chocoladebruine kleur. Je kan echter ook cederhout tegenkomen met een licht roze kleur. Na verloop van tijd zal deze kleur vervagen tot een zijdeglanzend, egaal grijs.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze ceder gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving