Blokhut garage

Al is het maar een garage, een bijgebouw dat je louter gebruikt om je wagen veilig te parkeren onder een afdak, toch moet het mooi passen bij de rest van je tuin en woning. Daarom geven deze blokhutten toch een stijlvolle toets aan jouw project. Je krijgt echt het gevoel van een chalet in de Alpen of een gezellig hutje in de bossen. Dankzij het unieke Lugarde-systeem zijn ze heel gemakkelijk in elkaar te steken, waardoor jouw project moeiteloos recht zal staan.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen hebben blokhut garages?

Een blokhut garage biedt verschillende voordelen voor jouw woning en tuin. Deze garages zijn volledig gesloten, waardoor je auto helemaal veilig staat van alle vuil en weersomstandigheden. Daarnaast staat je auto verstopt in een bijgebouw, waardoor die minder opvalt voor potentiële dieven en het zicht minder verstoort.

In een gesloten carport kan je ook spullen achter slot en grendel opbergen. Tuingerief veilig wegzetten? Of wat dacht je van de brommer van de zoon? Die kunnen allemaal netjes worden geplaatst in de garage, helemaal uit het zicht!

Deze garages zijn ook volledig vorm te geven naar jouw gewenste uitstraling. Hoeveel deuren en ramen wil je? Welke afwerking van het hout? Jij kiest zelf bij de plaatsing van jouw project. Op die manier kan je zorgen dat dit bijgebouw een samenhangend geheel vormt met de rest van je woning.

Zijn gesloten garages duur?

Een gesloten garage heeft zeker een iets hoger prijskaartje. Dit komt omdat er, in vergelijking met carports, meer materiaal nodig is om het project te bouwen. In ruil krijg je wel echt een stevige en stijlvolle garage die jouw wagen nog decennialang zal beschermen.

Toch hebben we de kosten ietsje kunnen drukken, door gebruik te maken van kwalitatief maar goedkoper vurenhout. Zo kunnen we je toch een stijlvolle garage aanbieden voor een iets lager prijsje.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze blokhut garage? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving