Prefab tuinhuis

Een tuinhuis dat even eenvoudig is als een kaartenhuisje, maar dan veel sterker? Dat is hoe je deze prefab tuinhuizen het best kunt omschrijven. Wij steken wat extra werk in ons timmeratelier om jouw bijgebouw al een beetje in elkaar te steken. Zo heb jij minder werk in de tuin en kan je veel sneller en moeiteloos genieten van een nieuw tuinhuis (mét overkapping) in jouw tuin!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn prefab tuinhuizen?

Het woord ‘Prefab’ staat eigenlijk voor ‘prefabricage’. Veel elementen van deze tuinhuizen, zoals bijvoorbeeld de muren, worden in ons timmeratelier op voorhand aan elkaar bevestigd. Jij hoeft dan enkel in de tuin de panelen aan verticale staanders te monteren en je tuinhuisje is klaar!

Deze soort tuinhuizen zijn zo vlot in elkaar te steken, zeker met behulp van het bijgeleverde stappenplan en technische tekening. Dit maken ze dus ook ideaal voor beginnende klussers en natuurlijk ook gevorderde doe-het-zelvers.

Welke prefab-modellen bestaan er?

Zoals je kan zien, zijn er verschillende modellen in dit prefab-systeem beschikbaar. Je kan kiezen voor een strak, kubusvormig bijgebouw zonder veel toeters en bellen, of voor een volledig luxemodel met overkapping en een plaats om een lounge te installeren. Sommige modellen hebben enkele deuren, een dubbele deur, of verschillende ramen. Aan jou de keuze!

En vind je toch niet het ideale model met de perfecte afmetingen voor jouw project? Geen paniek, want maatwerk is meestal wel mogelijk en we kunnen het pakket aanpassen aan jouw wensen! Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en we kijken samen met jou wat mogelijk is. In samenwerking met ons timmeratelier zorgen we voor een prefab-project waar jij trots op kan zijn!

Zijn prefab tuinhuizen duur?

Aangezien de tuinpanelen vaak op voorhand worden gemaakt in het timmeratelier en we dus iets meer tijd en werk moeten steken in deze pakketten, zijn de prefab tuinhuizen meestal een tikkeltje duurder. Toch kunnen we de kosten wat drukken door een iets budgetvriendelijkere houtsoort te kiezen. Hierdoor zijn deze tuinhuizen toch nog betaalbaar voor de meeste klussers en tuinliefhebbers!

Het feit dat deze bijgebouwen al deels in elkaar zijn gezet, zal je uiteindelijk wel meer tijd en moeite besparen bij de plaatsing in jouw tuin. Volg het stappenplan nauwkeurig en je zult zien dat jouw project binnen 1-2-3 rechtstaat! En zo ben je uiteindelijk ook zeker dat de muren heel stevig in elkaar vast zitten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze prefab tuinhuis? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving