Tuinhuis 4x3 meter

Een rommelige tuin waar al je spullen en speelgoed gewoon rondslingeren, dat wil natuurlijk niemand. Al jouw materiaal heeft namelijk een thuis nodig, zodat je weet waar het terecht kan wanneer je het niet gebruikt. En wat is dan een betere plek om al jouw materiaal op te bergen, dan een stijlvol, strak tuinhuis? Deze tuinhuizen zijn niet alleen ideaal voor kleinere tuinspullen, maar ook grotere werktuigen, fietsen en zo veel meer! 

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn de tuinhuizen van 4 x 3 zo populair?

Deze tuinhuizen van 4 meter op 3 meter zijn de perfecte middenweg tussen een te klein en een te groot tuinhuis. Zo kan je ze gebruiken om al grotere spullen op te bergen (denk maar aan grasmaaiers, bloempotten of zelfs fietsen), maar nemen ze niet zo veel plaats in in je tuin als een groot tuinhuis.

Deze tuinhuizen zijn bovendien gemakkelijk zelf op te bouwen met de overzichtelijke handleiding en alle materialen zijn bovendien al op de juiste lengte verzaagd. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van het gemakkelijke Prima- of Pro-systeem, waarbij je alles letterlijk in elkaar schuift. Dit maken de tuinhuis-pakketten ideaal voor zowel beginnende doe-het-zelvers als ervaren klussers.

Welke uitstraling hebben deze 4 x 3 tuinhuizen?

Deze tuinhuizen van 4 x 3 meter hebben eerder een moderne uitstraling dankzij de strakke afwerking, het platte dak en de moderne, metalen ramen en deuren. Ze passen dus ideaal bij een moderne tuinomgeving of bij een woning met dezelfde kenmerken en afwerking.

Wil je liever de afwerking van jouw tuinhuis zelf bepalen? Dan kies je best een gebinte. Dit is het naakte skelet van jouw bijgebouw, een blanco canvas die je zelf kan versieren met je eigen bekleding, deuren, ramen en verlichting. Zo bepaal je zelf de uitstraling en het eindresultaat en ben je niet gebonden aan een vastgelegd stappenplan.

Kan je deze tuinhuizen van 4 x 3 isoleren?

Ja, het is zeker mogelijk om deze tuinhuizen van wat isolatie te voorzien. Dat kan zelfs enorme voordelen hebben voor sommige spullen die je wilt opbergen, zoals bijvoorbeeld de grasmaaier of sommige stenen bloempotten. Deze bijgebouwen kan je net zo isoleren als je een woning of enig ander bijgebouw, met isolatiematten of met -platen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinhuis 4x3 meter? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving