Tuinhuis 6x3 meter

Een tuinhuis, dat kan zeker ook meer zijn dan enkel een plaats waar je spulletjes veilig opbergt. Wat als je met de hele familie samenkomt en gezellig een aperitiefhapje eet naast het bijgebouw? Of even afkoelen in de schaduw op een hete zomerdag? Schuilen voor de storm? Daar kan je deze grote tuinhuizen allemaal voor gebruiken! Het design is voorzien van een overdekt gedeelte dat je volledig vrij kan aankleden. Veelzijdigheid staat bij deze tuinhuizen dus zeker centraal!

Meer weten?

Meer weten?

Wat maken deze tuinhuizen van 6 x 3 meter zo speciaal?

Dit zijn niet zomaar tuinhuizen en gebruik je dus niet alleen om werkmateriaal in op te bergen. Deze tuingebouwen zijn namelijk voorzien van een klein stukje overkapping waar je brandhout kan stockeren of met de hele familie onder kan genieten. Je zou het niet meteen zeggen, maar een tuinhuis kan dus de ideale plek zijn voor een lounge!

Door de grootte van het bijgebouw kan je bovendien jouw tuinhuis voorzien van dubbele deuren. Dit geeft zo veel meer luxe en gemak, aangezien je beide deuren kan openen om groter werkmateriaal (denk maar aan grasmaaiers of verticuteermachines) of fietsen binnen en buiten te rijden.

Welke uitstraling hebben deze 6 x 3 tuinhuizen?

Deze tuinhuizen hebben een eerder moderne uitstraling dankzij het platte dak en de strakke afwerking. Toch hebben we wat landelijke elementen toegevoegd en krijgt jouw project een natuurlijke toets dankzij het hout. Op die manier krijgen we een perfecte balans voor ieder zijn tuin. Ze passen perfect bij tuinen waar de natuur overheerst met fleurige bloemenperkjes. Maar ook een moderne tuin, met strakke tegelpaden, neutrale kleuren en vernieuwende materialen kan je aanvullen met een van deze tuinhuizen.

Kunnen deze tuinhuizen van 6 x 3 op maat worden gemaakt?

Ja hoor, deze tuinhuizen kunnen op jouw gewenste maat worden gemaakt. Misschien is 6 op 3 meter iets te groot voor jouw tuin? Of sterker nog, zie je het nóg groter? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en we bespreken met jou en het timmeratelier wat mogelijk is. 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinhuis 6x3 meter? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving