Tandur Bestrating

Jij bent vast ook al eens in aanraking gekomen met de prachtige cultuur van India. Misschien heb jij ook wel een Boeddhabeeldje ergens staan? Of eet je heel graag eens een curry? Hoe dan ook, als ik aan India denk, denk ik aan hartverwarmend eten en een rijke cultuur. En ja hoor, dat kan ook gezegd worden over hun bestrating! Ga jij op ontdekking over de Tandur bestrating?

Meer weten?

Meer weten?

Hoe worden Tandur tegels gemaakt?

Tandur komt oorspronkelijk uit het verre India waar het wordt gewonnen als harde kalksteen. Dit is een sedimentair gesteente, wat betekent dat de steensoort wordt gevormd door een jarenlange opstapeling van kalkhoudende resten van zeedieren. Geen zorgen, want deze stenen stinken zeker niet naar rotte vis! Maar deze opstapeling van kalk zorgt wel voor de typische textuur en de kleuren in elke steen.

 

Wat typeert Tandur bestrating qua uiterlijk?

Als kalksteen wordt Tandur getypeerd door de subtiele natuurruwe structuur. Zo krijgen ze een prachtig natuurlijk uiterlijk. Aan de randen van elke steen vindt je een lichte karteling om het rustieke karakter nog meer te verhogen. Tandur is beschikbaar in verschillende kleuren, maar elke steen heeft wel een warme ondertoon, waardoor je altijd wel een terras krijgt met een stralend uiterlijk. En omdat de stenen zijn vormgegeven met stukjes kalk, zie je nog steeds die witte spikkels in het oppervlak voor een extra toets.

 

Wat zijn de voordelen van een terras uit Tandur bestrating?

Naast de prachtige kleur en de rustieke, naturelle afwerking, zijn er natuurlijk wel nog andere redenen waarom Tandur bestrating zo populair zijn. Op de eerste plaats zijn ze zeer slijtvast en duurzaam, zodat jouw terras nog vele barbecuefeestjes en speeluurtjes zullen overleven. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is optimaal!


Sommige stenen kunnen na verloop van tijd beginnen afzwakken qua kleur, maar niet deze Tandur tegels! Zij behouden perfect hun typerende kleur, zelfs na uren zonneschijn of regen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tandur Bestrating? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving