Massaranduba terrasplanken

Massaranduba is misschien een iets minder gekende houtsoort, maar we merken dat veel klussers op slag verliefd worden op deze houtsoort! Een warme, bruine kleur, een elegante tekening en de grote duurzaamheid zijn stuk voor stuk eigenschappen die veel klanten overtuigen. En juist daarom verdient hij ook een plekje in onze lijst van populaire terrasplanken. Wanneer kom jij hem ontdekken?

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn terrasplanken uit massaranduba zo populair?

De terrasplanken uit massaranduba zijn voor verschillende redenen geliefd bij klussers. Natuurlijk is  de kleur een groot pluspunt: een donkerbruine, roodachtige plank met een fijne houttekening en geen imperfecties. Door de kleur wordt het hout ook "beefwood" genoemd. Van zodra je die bijnaam kent, kan je geen zakje beef jerky meer opentrekken zonder te denken aan massaranduba.

De planken worden vervaardigd uit het kernhout. Daardoor behoort deze houtsoort tot de hoogste duurzaamheidsklasse en gaat die meer dan 25 jaar onbehandeld mee!

Typisch aan tropisch hardhout, zijn deze planken ook zeer hard, stevig en zullen ze weinig schotelen of kromtrekken na verloop van tijd.

Is een terras uit massaranduba duur?

Zeker in vergelijking met andere tropische hardhoutsoorten, is massaranduba een van de meer betaalbare houtsoorten. Deze terrasplanken zijn dus van een zeer betaalbare prijsklasse. De massaranduba bomen groeien dan ook in overvloed waardoor er een hoge beschikbaarheid is. Het is dankzij deze hoge beschikbaarheid dat deze vlonderplanken een heel sterke prijskwaliteitsverhouding hebben.

Hoe onderhoud je terrasplanken in massaranduba?

Terrasplanken in massaranduba zijn eigenlijk heel gemakkelijk in onderhoud. Dankzij hun tropische afkomst zijn ze van nature al stevig en hun donkere kleur blijft lang goed. Om de uiteindelijke vergrijzing tegen te gaan en de duurzaamheid nog meer te verlegen, kan je jouw terras wel eens per jaar behandelen met een olie of beits. Het is zo dat je nog veel meer zomers kunt genieten van een stevig, spiksplinternieuw massaranduba terras!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze massaranduba terrasplanken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving