Robinia terrasplanken

Aha, je bent dus overtuigd van de robinia terrasplanken? Dat is een ijzersterke keuze voor jouw houten terras! Deze houtsoort heeft van nature verschillende positieve eigenschappen in zich, zoals duurzaamheid, sterkte en een typische houttekening. Bouw nu jouw terras uit stevige robinia planken en ervaar zelf de kwaliteit van een eigen, zomers terras!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn robinia terrasplanken zo populair?

Er zijn veel redenen waarom klussers houden van een terras aangelegd in robinia en ik denk dat ook jij snel overtuigd zal zijn! Er zijn drie bijzondere redenen.

 

Robinia heeft een even hoge duurzaamheidsklasse en is even stevig als tropisch hardhout. Met een duurzaamheidsklasse 1 kan je ongeveer 25 jaar (en soms zelfs langer!) van dit soort terras genieten. Robinia staat garant voor een stevig project waar nog vele barbecues op worden georganiseerd!

 

Ten tweede is robinia heel ecologisch hout. Tropisch hardhout moet vaak van verre landen komen, terwijl we de robinia-boom gewoon hier in Europa kunnen kweken. Het hout heeft dus een veel minder lange weg af te leggen naar ons magazijn, wat een grote plus is voor de ecologische voetafdruk.

 

Ten slotte heeft robinia als Europese houtsoort nog steeds dat natuurlijke, landelijke karakter. Je ziet een golvende tekening, af en toe een knoop en die charmante, warme houttint. Echt een pluspunt voor elk terras!

 

Waarom zijn robinia terrasplanken een beetje krom?

Zoals je kan zien hebben terrasplanken uit robinia meestal geen 100% kaarsrechte vorm. We proberen wel de meest rechte terrasplanken aan te bieden, maar robinia is nu eenmaal een grillige houtsoort. De bomen groeien helemaal niet recht en dus is het ook moeilijk om perfect rechte planken eruit te verzagen. Maar het is die natuurlijke, speelse vorm wat deze planken ook zo geliefd maken. Het zorgt alleszins voor een heel natuurlijk terras.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze robinia terrasplanken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving