Tali terrasplanken

Een kwaliteitsvolle, tropische hardhoutsoort die toch niet zo duur is? Dat zijn de terrasplanken uit tali! Geen wonder dat deze zo populair zijn bij alle klussers en tuinliefhebbers. Ontdek jij ze binnenkort ook? Je zult zien dat je zo’n grote fan wordt van jouw tali terras, dat je alles ‘tali’ zal noemen.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn tali terrasplanken zo populair?

Tali terrasplanken zijn zeker een van de populaire hardhouten terrasplanken in ons assortiment. Vele klussers vinden dan ook de charmante kleur en de unieke tekening heel overtuigend! Een steengoede kwaliteit voor een betaalbare prijs, het is dat wat klussers zo’n grote fan maken van een zomers tali terras.

Zijn tali terrasplanken duur?

Tropische hardhoutsoorten zijn wegens hun hoge kwaliteit vaak iets duurder, maar dat geldt niet voor deze tali terrasplanken! Natuurlijk hangt aan hun duurzaamheid wel een prijskaartje, maar die prijs is veel lager in vergelijking met bijvoorbeeld padoek

Tali is dus zeker een budgetvriendelijke terrasplank voor jouw portemonnee, maar je kan toch rekenen op een torenhoge kwaliteit.

Tali terrasplanken met of zonder ribbel?

Of je kiest voor tali terrasplanken met of zonder uitgefreesde ribbel, hangt vooral af van jouw eigen smaak en welke uitstraling je wilt. Met de lijnen in het verlengde van de plank krijg je een drukker geheel en geeft je project een klassieke toets. Wanneer je kiest voor de vlakke planken, dan krijg je een meer modern en rustgevend resultaat en komt de houttekening beter tot zijn recht.

Bovendien kunnen planken met een ribbel langzaamaan glad worden, vooral wanneer je terras nat is na een regenbui.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tali terrasplanken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving