Oosterse Blauwe Kalksteen Tegels

Popular! You’re gonna be popular! Zing jij spontaan ook mee met het liedje van de musical ‘Wicked’? Nee, niet Glinda de tovenares, maar de tegels uit oosterse blauwe kalksteen zullen jou pas echt populair maken! Vele klussers houden van deze prachtige steensoort voor in hun tuin, berging of zelfs binnen de woning. Ze gaan er zelf van zingen! Ervaar zelf de kwaliteit van de populairste musical bij de stenen tegels: die van de oosterse blauwe kalksteen tegels. 

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn oosterse blauwe kalksteen tegels zo populair?

Een stenen terras is ideaal voor jouw tuin, vooral als je vaak kleine kinderen over de (terras)vloer krijgt. Deze stenen zijn bijzonder hard en krasvrij, waardoor je je geen zorgen moet maken over krassen of dat de tegels zullen breken. Het is deze stevigheid waar veel mensen grote fan van zijn.

 

Een ander voordeel van de oosterse blauwe kalksteen tegels is dat ze bijzonder veelzijdig zijn in uitstraling. Zo hebben we tegels met verschillende kleuren, afwerkingen en texturen. Op die manier kan je jouw tegel afstemmen op de tuinomgeving: een vlakke en egale steen voor de moderne tuinstijl, of een rustieke, speelse steen voor een landelijke toets.

 

Waar worden oosterse blauwe kalksteen tegels gewonnen?

Voor deze stenen moeten we even een reisje maken naar het oosten van Azië. Welke bestemming kies jij: Vietnam of China? Welk land je ook kiest, daar zullen we er de oosterse blauwe kalksteen wel terugvinden. Daar wordt onder de grond deze typische steen gevormd onder hoge druk over duizenden jaren heen. Ze hebben al zo lang doorstaan onder de grond, dat ze zeker de hardheid hebben om alle invloeden op je terras kunnen weerstaan.


Wat is het verschil tussen een Belgische en een oosterse blauwe klaksteen tegel?

Hoewel ze dezelfde grijze kleur en de naam met elkaar delen, is er toch een verschil op vlak van uiterlijk tussen de oosterse en de Belgische blauwe kalksteen. Zo heeft de blauwe kalksteen die typische fossielen van schelpen en schaaldieren in het oppervlak, terwijl een oosterse tegel dit niet heeft. Bij deze variant zie je eerder witte aders die na verloop van tijd bruiner worden en op die manier een rustiekere uitstraling krijgen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze oosterse Blauwe Kalksteen Tegels? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving