Pergola bloembak

Jouw tuin, dat is de plek om de natuur zijn gang te laten gaan. Wat is er dan beter dan een fleurig bloemenperkje? Met deze houten pergola’s creëer je kleurrijke doorgangen in je tuin, waar je je favoriete viooltjes, narcissen, rozen, klimplanten en zo veel meer aan kan laten groeien. Misschien kan je ze gewoon gebruiken als fleurige toets aan de rand van je tuin, of als doorgang naar een tuinkamer? Er zijn zo veel mogelijkheden, dus ga er zeker creatief mee aan de slag!

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke houtsoort is een pergola gemaakt?

Deze pergola’s zijn allemaal gemaakt uit geïmpregneerd grenen. We kiezen doelbewust voor deze houtsoort, omdat de lichtbruine en groene uitstraling van dit hout perfect past bij het natuurlijke van jouw bloemenperkje. Zo camoufleert het mooi bij al het aanwezige groen. Bovendien kunnen we deze stijlvolle bloembakken aan een lager prijskaartje aanbieden, zodat klussers met een lager budget kunnen genieten van een fleurige pergola in hun tuin.

 

Uit welke modellen van pergola’s kan je kiezen?

We hebben verschillende pergola’s met allerlei uitstralingen in ons assortiment. Zo kan je enerzijds kiezen voor een strakke pergola, met een rechthoekig kader. Dit leunt erg aan tegen de moderne uitstraling en doet ook een beetje denken aan een Japanse toori. Maar daarnaast hebben we ook pergola’s met een boog bovenaan die heel goed passen binnen de landelijke tuinen. Of ga je voor een pergola met een bloembak onder of een met een zitbankje? Zo kan je altijd genieten van al het bloemenpracht terwijl je gezellig ontspant.

 

Zijn deze pergola’s gemakkelijk te bouwen?

Ja, want deze pergola’s worden geleverd met alle juiste bevestigingsmaterialen en zelfs een handig stappenplan, zodat je goed weet hoe het geheel in elkaar past. Dit is een heel gemakkelijke klus om te klaren, zodat ook de beginnelingen in het tuinieren gemakkelijk aan de slag kunnen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pergola bloembak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving