Rechte tafelbladen

Iedereen aan tafel! Verzamel familie, vrienden en de kinderen rond de tafel en deel een heerlijke maaltijd met elkaar. De een wilt vis, de ander vegetarisch, de een lust geen aardappelen, de ander geen broccoli. Om nog maar te zwijgen over de discussies over de wijnen! Gelukkig bestaat er geen discussie over de tafel, want daar kiest iedereen resoluut voor een houten rechthoekig exemplaar. Toch gemakkelijk als iedereen het over iets eens is!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een tafelblad met een rechte vorm?

Een tafelblad met een rechte vorm kan je tuin of interieur een strakke en moderne uitstraling geven. Ze zijn namelijk netjes en recht afgewerkt voor een verfijnd resultaat. De perfecte tafel voor een familiefeest, als bureau of om met alle vrienden na te kaarten.

Met een rechthoekige tafel kan je ook nog spelen met de tafelpoten. Misschien kan je kiezen voor vier tafelpoten, één aan elke hoek? Of twee robuuste aan de twee kopse kanten van de tafel. Of een centrale tafelpoot in het midden? Er zijn verschillende mogelijkheden, dus kies gerust welke je het best past bij jouw project, tuin en interieur!

Tussen welke houtsoorten kan je kiezen voor een recht tafelblad?

Een recht tafelblad, dat perfect vormgegeven is als een rechthoek, kan uit verschillende houtsoorten worden gemaakt. Natuurlijk hebben we de luxe van eikenhout, een erg klassevolle houtsoort en bovendien heel hard als tafel. Een meer budgetvriendelijk alternatief is dennenhout, wat nog altijd een erg kwaliteitsvolle tafel vormt. Zowel dennenhout als eikenhout zijn wel Europese houtsoorten en je krijgt dus ook die typische houttekening met af en toe een knoop.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze rechte tafelbladen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving