Tafelblad boomstam

Sommige klussers houden niet van de strakke vormen van een modern interieur, maar kiezen juist voor wat meer natuur. Meubels die je doen denken aan een wandeling in het bos. Die mensen zoeken naar een tafelblad in de vorm van een boomstam! Ze hebben die typische, rustieke vorm en uitstraling, wat mooi past binnen een natuurlijke stijl. Maar ook de moderne tuinliefhebbers en klussers kunnen kiezen voor wat meer natuur in hun woning.

Meer weten?

Meer weten?

Zijn deze tafelbladen in een boomstamvorm stevig?  

Deze tafelbladen in de vorm van een tafelblad zijn zeker stevig als tafel. Ze zijn rechtstreeks gezaagd uit een boom en komen dus in één groot stuk. De rand van het tafelblad kan wat schors bevatten van de buitenkant van de boom, maar die hangt stevig vast en zal niet beginnen afbladeren.

Een houten tafelblad zal ook bijzonder lang meegaan, zeker als deze in het interieur wordt gebruikt. Je kan af en toe eens een laagje olie of beits aanbrengen om de kleur weer tot leven te brengen, maar dat is zeker geen noodzaak.

Waar kan je deze tafelbladen voor gebruiken?

Deze tafelbladen kan je gerust voor verschillende tafels gebruiken. Misschien eentje aan de zetel in de woonkamer? Gebruik hogere tafelpoten en gebruik de tafel om trofeeën op te plaatsen. Een tafel in de tuin, of onder je overkapping? De bureau waar je jouw onderneming start? Of waar de student uren aan een stuk blokt voor de examens? Allemaal inspiratie voor jouw project!

Hoe hou ik deze tafelbladen netjes?

Om deze tafelbladen af te kuisen, kan je er af en toe met een schotelvod over gaan. Zie je na een tijd dat je veel vlekken krijgt? Dan kan je zeker het hout lichtjes schuren en opnieuw lakken met een olie en vernis. Zo zul je zien dat de vlekken verdwijnen en dat je kan genieten van een charmante en warme koffietafel!

Plaats je deze tafelbladen buiten? Dan zullen ze wel langzaamaan vergrijzen en hun warme bruine kleur verliezen. Om die charmante houtkleur toch terug op te wekken, kan je de tafel af en toe verzorgen met een olie of beits. Vergeet daarna niet om het geheel goed te vernissen!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tafelblad boomstam? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving