Tafelblad ovaal

Waarom vergaderde Koning Arthur altijd aan een ronde tafel met zijn ridders? Aan een ronde tafel zit niemand aan het hoofd en is dus iedereen gelijk. Iedereen mag zijn zegje doen en heeft een gelijke stem tijdens boeiende gesprekken. Maar misschien vond Koning Arthur een ronde tafel gewoon mooier dan een rechthoekige? Het is ook handiger, want niemand kan tegen een van de scherpe hoeken botsen en zich bezeren. Of ga jij je toch stoten tegen de hoek van de ronde tafel?

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een ronde tafel?

Wist je dat een ronde tafel eigenlijk bijzonder stijlvol is binnen een interieur? Meestal zijn heel wat gebouwen en meubels rechthoekig, maar een ovalen tafel geeft een mooi contrast en een zachte toets aan het geheel. Aan een tafel met zo’n unieke vorm komen zeker veel vrienden en familie eten.

Een ronde tafel kan soms ook praktischer zijn. Zo zijn de randen zachter en doe je je minder pijn als je er toch eens tegen stoot. Er zijn namelijk geen scherpe hoeken of uitstekende tafelpoten. Handig toch?

Wat met de poten van een ronde tafel?

Voor de poten van jouw ronde, houten tafel kan je kiezen uit verschillende modellen en materialen. Met de houten poten krijg je een gestroomlijnd geheel waardoor de hele tafel in een stuk lijkt gemaakt te zijn. Een metalen poot geeft dan weer een meer industriële, strakke en moderne uitstraling.

Daarnaast hebben we ook tafelpoten in sets van twee of een centrale poot in het midden. Zeker voor een ronde tafel raden we een enkele tafelpoot in het midden aan, zodat iedereen genoeg beenruimte heeft onder de tafel. Hierdoor balanceer je ook de volledige tafel mooi op een centraal punt. 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tafelblad ovaal? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving